Libnet.ro
UNICEF

12:00

Exista o explicatie genetica pentru care fratii sunt predispusi la acte de violenta?

Adevărul Adevărul,
Exista o explicatie genetica pentru care fratii sunt predispusi la acte de violenta?

Fie ca e vorba de genetica, fie de mediul inconjurator, se pare ca exista mai multi factori ce predispun unii frati la un comportament violent. Asa ca poate nu este o coincidenta faptul ca doua perechi de frati au fost identificate ca responsabile pentru adevarate masacre: Djohar si Tamerlan Tarnaev pentru bombardamentul de la Maratonul din Boston si, acum, Said si Cherif Kouachi pentru atentatul terorist din Franta, de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Exista o explicatie genetica pentru care fratii sunt predispusi la acte de violenta?

De la genetica la mediul inconjurator, par a fi mai multi factori ce predispun unii frati la un comportament violent. Asa ca poate nu este o coincidenta faptul ca doua perechi de frati au fost identificate ca responsabile pentru adevarate masacre: Djohar si Tamerlan Tarnaev pentru bombardamentul de la Maratonul din Boston si, acum, Said si Cherif Kouachi pentru atentatul terorist din Franta, de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo.

iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

CES 2015 a adus gadgeturi interesante, scumpe si frumoase. De asemenea, la final se lasa cu premii, dar noi suntem gata inca de pe acum sa desemnam un castigator: Sony. Acestea sunt motivele pentru care Sony e cea mai tare companiei de la CES 2015. A lansat un nou gadget Walkman cu un [].

UPDATE. Grindeanu: Vor exista dezbateri publice pentru legea Big Brother

Ministrul Comunicatiilor, Sorin Grindeanu, a explicat, la finalul intalnirii, ca trebuie ajuns la un echilibru in ceea ce priveste aceasta lege, pentru a nu incalca dreptul la viata privata a.

Mesajul unui membru PLR pentru Diaspora: Progeniturile sunt educate pe banii contribuabililor din Romania, iar acum isi aroga dreptul de a face revolutie de la distanta

Mircea Pal, membru in partidul condus de Calin Popescu Tariceanu si director economic al Aeroportului International Satu Mare, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care critica Diaspora ca si-a.

Criteriile inregistrarii firmelor pentru plata TVA sunt stabilite prin ordin al presedintelui ANAF

Criteriile pentru conditionarea inregistrarii in scopuri de TVA a societatilor comerciale cu sediul in Romania se stabilesc prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, nu prin ordin al ministrului finantelor publice, astfel cum era reglementat anterior.

VIDEO Realizatoarea Realitatea TV Denise Rifai, replica pentru ReporterVirtual, dupa afirmatiile privind poporul ales pentru care a fost criticata

Realizatoarea Realitatea TV Denis Rifai a trimis celor de la Reporter Virtual o replica legata de articolul privind interventia sa televizata pe tema atentatului produs miercuri, in Paris, la redactia saptamanalului de satira Charlie Hebdo, pentru care a fost criticata si pe Facebook.

Primaria Capitalei vrea sa isi faca un nou site pentru care este dispusa sa plateasca pana la 1 milion de euro

Primaria Capitalei vrea sa plateasca 1 milion de euro pentru noul site al institutiei, potrivit site-ului public de licitatii. Ofertele pot fi depuse pana pe 18 februarie 2015, castigatorul urmand a fi desemnat in baza unei licitatii publice care va stabili si pretul contractului. Noul site va contine informatii de prezentare a orasului, va oferi cetatenilor sa isi plateasca taxele si impozitele si sa depuna documente online si va avea un forum moderat de reprezentanti ai municipalitatii.

Faze Tari: Nebuna sau indragostita? O femeie s-a maritat cu doua pisici; I-a dat fostei sotii un cec de aproape 1 miliard de dolari. Motivul pentru care aceasta a refuzat suma; Cea mai veche capsula a timpului din lume a fost deschisa

Incredibil! Doua moldovence fac videochat in bibliotecile publice din Chisinau. Doua tinere din Republica Moldova au facut videochat in mai multe. Sufera de o boala care o transforma intr-un copac. Pielea unei femei de 50 de ani din Marea Britanie, care sufera de psoriazis, s-a umplut de solzi duri si uscati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )