Libnet.ro
UNICEF

00:07

iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

Playtech Playtech,
iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

CES 2015 a adus gadgeturi interesante, scumpe si frumoase. De asemenea, la final se lasa cu premii, dar noi suntem gata inca de pe acum sa desemnam un castigator: Sony. Acestea sunt motivele pentru care Sony e cea mai tare companiei de la CES 2015. A lansat un nou gadget Walkman cu un []. continuă pe Playtech

Beneficii quinoa: Top 10 motive pentru care ar trebui s-o consumi

Quinoa nu doar ca este ca este un aliment delicios, insa este excelent pentru sanatatea ta. Iata 10 motive pentru care ar trebui sa incluzi quinoa in dieta ta sanatoasa: 1. Este bogata in vitaminele A, C si E.

Romania, in Schengen: 5 posibile motive pentru care nu vom adera nici in 2015

Presedintele Comisiei pentru afaceri interne din Bundestag, Wolfgang Bosbach, a declarat ca Romania nu va adera la Schengen in 2015, in ciuda faptului ca alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte a fost perceputa drept un semnal pozitiv in afara granitelor. Exista, intr-adevar, mai multe motive pentru care aderarea Romaniei la Schengen este putin probabil sa se produca in 2015.

Administratia Prezidentiala: SRI a precizat ca nu exista motive pentru modificarea gradului de alerta in Romania

Intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale se arata ca, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost informat, prin Departamentul Securitatii Nationale, de catre structurile de specialitate, despre situatia determinata de tragicul atentat care a avut loc azi la Paris. SRI a precizat ca nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania si nu a fost identificat vreun pericol de tip terorist la nivelul tarii noastre in acest moment.

Presedintele Iohannis, informat de institutiile abilitate despre situatia determinata de atentatul de la Paris. SRI: Nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost informat, miercuri, de catre institutiile abilitate ale statului roman despre situatia determinata de atentatul comis in Franta, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat. Potrivit sursei citate, SRI a precizat ca nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania si nu a fost identificat vreun pericol de tip terorist la nivelul tarii noastre in acest moment.

Cea mai buna zi din an pentru rasistul din mine

Ieri s-a tras cu Kalasnikovul in redactia unui ziar de umor din Paris. Astazi s-a aruncat cu grenade intr-o shaormerie. E cea mai buna zi din an si pentru Abu Musab, lider ISIS. Aici nu e vorba nici de ciocniri intre civilizatii, nici intre religii si nici de revolta saracilor impotriva bogatilor. Toate aceste teorii nu fac altceva decat sa alimenteze rasistul ascuns in fiecare dintre noi. Aici e vorba de o mana de criminali scelerati care folosesc o religie pentru a-si manifesta si justifica nebunia. Sunt minoritari, dar sunt vizibili pentru ca de fiecare data lovesc in mijlocul linistii noastre. Si sunt periculosi pentru ca-l scot la suprafata pe rasistul din mine.

CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Anuntata in urma cu cateva luni, abia acum este disponibila pentru achizitie cea mai subtire tableta din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000. incarcata de tehnologii avansate intr-un pachet atragator, noua tableta a celor de la Dell, pe langa faptul ca este cea mai subtire tableta a momentului, ar putea fi si cea [].

Doua treimi din companiile IT romanesti cu cea mai rapida crestere din Europa sunt din Transilvania si Maramures.

IT-ul devine tot mai mult motorul cresterii economice a Romaniei. O serie de publicatii internationale, dar si firme de consultanta au remarcat performantele deosebite ale acestei industrii romanesti. Iar tendinta de crestere accelerata se va mentine si in 2015, estimeaza analistii. in acest peisaj, Clujul are un loc aparte. Orasul a fost declarat pol national de crestere in industria IT si concureaza cu Bucurestiul pentru pozitia de cel mai important hub romanesc in acest domeniu.

CES 2015 Cea mai mare tableta cu Android bate si un televizor

Trecand peste faptul ca este dedicata copiilor si are un caracter educational evident, noua tableta cu Android a celor de la Fuhu este cea mai mare. Daca v-ati pus vreodata intrebarea care este diagonala maxima a unei tablete cu Android, raspunsul cu siguranta nu ar fi fost 65 de inci sau 1,65 metri. Cu toate [].

Mihaela Borcea recomanda cea mai buna metoda de detoxifiere dupa Sarbatori

Clinica de infrumusetare a Mihaelei Borcea, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic, a introdus recent pe piata din Romania un aparat revolutionar! Iyashi Dome, ultima tehnologie japoneza in domeniul frumusetii, care te scapa de stres si de kilogramele in plus, oferindu-ti in acelasi timp detoxifierea si refacerea echilibrului organsimului. Este tratamentul ideal dupa Sarbatorile de iarna! .

Euro, in cea mai lunga perioada de declin din ultimele doua luni

Euro a scazut si ieri, pentru a patra zi la rand, pe pietele externe, raportat la dolar, aceasta fiind cea mai lunga perioada de declin din ultimele doua luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )