Libnet.ro
UNICEF

01:05

CES 2015 Cea mai mare tableta cu Android bate si un televizor

Playtech Playtech,
CES 2015 Cea mai mare tableta cu Android bate si un televizor

Trecand peste faptul ca este dedicata copiilor si are un caracter educational evident, noua tableta cu Android a celor de la Fuhu este cea mai mare. Daca v-ati pus vreodata intrebarea care este diagonala maxima a unei tablete cu Android, raspunsul cu siguranta nu ar fi fost 65 de inci sau 1,65 metri. Cu toate []. continuă pe Playtech

Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Pe langa smartwatch-ul creat impreuna cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 si prin dezvaluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. Suna ciudat sa spui ca o companie producatoare de masini, chiar si una la fel de faimoasa ca Audi, a reusit sa scoata pe piata o tableta care sa [].

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut.

eMAG pregateste intrarea in Polonia, cea mai mare piata din regiune

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului.

Business B1 la zi: Farmexpert a intrat in Walgreens Boots Alliance, cea mai mare retea de farmacii la nivel global (VIDEO)

Distribuitorul farmaceutic roman Farmexpert este din 31 decembrie parte a celui mai mare operator de farmacii la nivel global, Walgreens Boots Alliance, dupa ce grupul american Walgreen a preluat integral compania.

Business B1 la zi: Cele mai noi dispozitive digitale, prezentate la CES 2015 (VIDEO)

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele.

Epopeea preturilor gresite din magazinele online continua: Sigmanet, la cea mai mare paguba 'declarata'din .ro. Ce s-a intamplat de fapt si cat de mult conteaza educatia clientilor in astfel de erori?

1 ianuarie 2015, ora 9 dimineata. Cu siguranta putini au fost cei care in dimineata zilei de Anul Nou au intrat pe site-urile Sigmanet. ro sau Sensodays. ro, cele doua retele de magazine online ale grupului ITS, unul dintre cele mai importante nume.

CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Anuntata in urma cu cateva luni, abia acum este disponibila pentru achizitie cea mai subtire tableta din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000. incarcata de tehnologii avansate intr-un pachet atragator, noua tableta a celor de la Dell, pe langa faptul ca este cea mai subtire tableta a momentului, ar putea fi si cea [].

CES 2015 Sony iti aduce aplicatiile preferate de pe telefon direct pe televizor

La CES 2015, Sony a anuntat ca va folosi platforma Android TV pentru a imbunatati experienta de vizionare aducand pe ecranul televizorului toate aplicatiile apreciate pe telefon sau pe tableta. Noua linie Bravia cu platforma Sony Android TV iti permite sa explorezi o gama variata de filme, muzica, imagini, jocuri, aplicatii, functia de cautare si [].

iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

CES 2015 a adus gadgeturi interesante, scumpe si frumoase. De asemenea, la final se lasa cu premii, dar noi suntem gata inca de pe acum sa desemnam un castigator: Sony. Acestea sunt motivele pentru care Sony e cea mai tare companiei de la CES 2015. A lansat un nou gadget Walkman cu un [].

CES 2015 Intel lanseaza oficial Broadwell, noua generatie pentru autonomie cat mai mare

Intel Broadwell a fost prezentat la CES 2015, dupa o lunga asteptare si dupa ce noile cipuri au ajuns deja la producatori. Sunt fabricate in tehnologia de 14 nanometri si autonomia ar trebui sa fie principalul avantaj care sa te intereseze. Intel Broadwell marcheaza lansarea celei de-a 5-a generatii de procesoare Core si avanseaza la acele capitole unde ai fi dorit progres. Daca Haswell ti s-a parut ca aduce o imbunatatire semnificativa asupra consumului de energie, trebuie sa stii ca [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )