Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Playtech Playtech,
Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Pe langa smartwatch-ul creat impreuna cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 si prin dezvaluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. Suna ciudat sa spui ca o companie producatoare de masini, chiar si una la fel de faimoasa ca Audi, a reusit sa scoata pe piata o tableta care sa []. continuă pe Playtech

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

Luvru a ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume

Muzeul Luvru din Paris ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume, primind 9,3 milioane de vizitatori, se arata intr-un comunicat al muzeului, citat de Mediafax. Din totalul vizitatorilor muzeului din 2014.

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 grade, s-a inregistrat la intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, de minus 35 grade Celsius, a fost inregistrata joi dimineata la intorsura Buzaului, relateaza Mediafax. Potrivit meteorologului de serviciu de la statia meteo di.

CES 2015 Cea mai mare tableta cu Android bate si un televizor

Trecand peste faptul ca este dedicata copiilor si are un caracter educational evident, noua tableta cu Android a celor de la Fuhu este cea mai mare. Daca v-ati pus vreodata intrebarea care este diagonala maxima a unei tablete cu Android, raspunsul cu siguranta nu ar fi fost 65 de inci sau 1,65 metri. Cu toate [].

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

VIDEO Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

-35 de grade Celsius. Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna a fost inregistrata joi dimineata, la intorsura Buzaului. Termometrele au indicat -35 de grade Celsius in localitatea din judetul Covasna. in acelasi timp, la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )