Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut. continuă pe România Liberă

eMAG pregateste intrarea in Polonia, cea mai mare piata din regiune

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului.

Cel mai mare patinoar din Romania se gaseste in Timisoara. Doar cu patinele puteai circula pe strada, din cauza poleiului

Timisorenii s-au bucurat de un patinoar gratuit chiar pe strazile orasului. in timp ce autoritatile au anuntat actiuni ample de deszapezire a soselelor, tinerii au incaltat patinele si au testat.

CES 2015 Cea mai mare tableta cu Android bate si un televizor

Trecand peste faptul ca este dedicata copiilor si are un caracter educational evident, noua tableta cu Android a celor de la Fuhu este cea mai mare. Daca v-ati pus vreodata intrebarea care este diagonala maxima a unei tablete cu Android, raspunsul cu siguranta nu ar fi fost 65 de inci sau 1,65 metri. Cu toate [].

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 grade, s-a inregistrat la intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, de minus 35 grade Celsius, a fost inregistrata joi dimineata la intorsura Buzaului, relateaza Mediafax. Potrivit meteorologului de serviciu de la statia meteo di.

Business B1 la zi: Farmexpert a intrat in Walgreens Boots Alliance, cea mai mare retea de farmacii la nivel global (VIDEO)

Distribuitorul farmaceutic roman Farmexpert este din 31 decembrie parte a celui mai mare operator de farmacii la nivel global, Walgreens Boots Alliance, dupa ce grupul american Walgreen a preluat integral compania.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

VIDEO Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

-35 de grade Celsius. Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna a fost inregistrata joi dimineata, la intorsura Buzaului. Termometrele au indicat -35 de grade Celsius in localitatea din judetul Covasna. in acelasi timp, la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )