Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Hotnews Hotnews,
 Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius. continuă pe Hotnews

VIDEO Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 grade, s-a inregistrat la intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, de minus 35 grade Celsius, a fost inregistrata joi dimineata la intorsura Buzaului, relateaza Mediafax. Potrivit meteorologului de serviciu de la statia meteo di.

-35 de grade Celsius. Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna a fost inregistrata joi dimineata, la intorsura Buzaului. Termometrele au indicat -35 de grade Celsius in localitatea din judetul Covasna. in acelasi timp, la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

Romania, sub informare de ger. Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius. Specialistii au anuntat ca, pana vineri dimineata, Romania se afla sub informare de ger.

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut.

Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Pe langa smartwatch-ul creat impreuna cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 si prin dezvaluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. Suna ciudat sa spui ca o companie producatoare de masini, chiar si una la fel de faimoasa ca Audi, a reusit sa scoata pe piata o tableta care sa [].

eMAG pregateste intrarea in Polonia, cea mai mare piata din regiune

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului.

Cea mai buna zi din an pentru rasistul din mine

Ieri s-a tras cu Kalasnikovul in redactia unui ziar de umor din Paris. Astazi s-a aruncat cu grenade intr-o shaormerie. E cea mai buna zi din an si pentru Abu Musab, lider ISIS. Aici nu e vorba nici de ciocniri intre civilizatii, nici intre religii si nici de revolta saracilor impotriva bogatilor. Toate aceste teorii nu fac altceva decat sa alimenteze rasistul ascuns in fiecare dintre noi. Aici e vorba de o mana de criminali scelerati care folosesc o religie pentru a-si manifesta si justifica nebunia. Sunt minoritari, dar sunt vizibili pentru ca de fiecare data lovesc in mijlocul linistii noastre. Si sunt periculosi pentru ca-l scot la suprafata pe rasistul din mine.

Doua treimi din companiile IT romanesti cu cea mai rapida crestere din Europa sunt din Transilvania si Maramures.

IT-ul devine tot mai mult motorul cresterii economice a Romaniei. O serie de publicatii internationale, dar si firme de consultanta au remarcat performantele deosebite ale acestei industrii romanesti. Iar tendinta de crestere accelerata se va mentine si in 2015, estimeaza analistii. in acest peisaj, Clujul are un loc aparte. Orasul a fost declarat pol national de crestere in industria IT si concureaza cu Bucurestiul pentru pozitia de cel mai important hub romanesc in acest domeniu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )