Libnet.ro
UNICEF

00:07

eMAG pregateste intrarea in Polonia, cea mai mare piata din regiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
eMAG pregateste intrarea in Polonia, cea mai mare piata din regiune

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului. continuă pe Wall-Street Ro

Business B1 la zi: Farmexpert a intrat in Walgreens Boots Alliance, cea mai mare retea de farmacii la nivel global (VIDEO)

Distribuitorul farmaceutic roman Farmexpert este din 31 decembrie parte a celui mai mare operator de farmacii la nivel global, Walgreens Boots Alliance, dupa ce grupul american Walgreen a preluat integral compania.

FOTO Marturii cutremuratoare dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

CATASTROFA MARITIMA Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

FOTO Marturii dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

Cu cine se va bate eMag in Polonia

Anuntul intrarii eMag pe cea mai mare piata din regiune nu este o surpriza pentru cei ce au urmarit parcursul agresiv al companiei autohtone. Dupa extinderea in Ungaria si Bulgaria, eMag ataca astfel o piata cu 38,3 milioane de locuitori, dintre care.

CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Anuntata in urma cu cateva luni, abia acum este disponibila pentru achizitie cea mai subtire tableta din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000. incarcata de tehnologii avansate intr-un pachet atragator, noua tableta a celor de la Dell, pe langa faptul ca este cea mai subtire tableta a momentului, ar putea fi si cea [].

Fotbal feminin: O nemtoaica, cea mai buna la arbitraj in 2014

Bibiana Steinhaus din Germania a fost desemnata cea mai buna femeie arbitru in anul 2014, intr-o ierarhie realizata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Kim Kardashian este de nerecunoscut in cea mai recenta sedinta foto!

Kim Kardashian este de nerecunoscut! Vedeta a realizat recent o sedinta foto pentru revista Love, insa imaginile o infatiseaza cu totul altfel fata de cum o stiati pana acum! .

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei. A nins la munte, asa ca toata lumea a iesit la sanius sau la ski. Turistii au stat ore intregi pe partia de la.

ALERTA in Spania: Cel mai mare trust de presa A FOST EVACUAT

Cel mai mare trust de presa din Spania, Prisa, a evacuat sediul din Madrid, dupa ce a primit un colet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, potrivit Reuters. Prisa detine, printre altele, cotidianul El P.

Cel mai mare centru medical din Oltenia este o RUINA. Mucegai, mizerie, paianjeni si igrasie - tratamentul zilnic al pacientilor

Spitalul Judetean din Craiova, care este si cel mai mare centru medical din Oltenia, concureaza cu brio la categoria spital al groazei. Unitatea medicala nu a mai fost renovata de peste 20 de ani, mobilierul are.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )