Libnet.ro
UNICEF

23:45

Kim Kardashian este de nerecunoscut in cea mai recenta sedinta foto!

ADPM ADPM,
Kim Kardashian este de nerecunoscut in cea mai recenta sedinta foto!

Kim Kardashian este de nerecunoscut! Vedeta a realizat recent o sedinta foto pentru revista Love, insa imaginile o infatiseaza cu totul altfel fata de cum o stiati pana acum! . continuă pe ADPM

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei. A nins la munte, asa ca toata lumea a iesit la sanius sau la ski. Turistii au stat ore intregi pe partia de la.

FOTO Marturii cutremuratoare dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

CATASTROFA MARITIMA Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

FOTO Marturii dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

Forbes: Emma Stone a fost declarata cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, in 2014

Emma Stone a fost declarata de revista Forbes cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, pentru fiecare dolar pe care il primeste pentru prestatiile sale artista aducand, in schimb, venituri de.

Paula Ungureanu, cea mai buna handbalista din Liga Nationala

Portarul HCM Baia Mare, Paula Ungureanu, cea care a tinut de multe ori echipa din Baia Mare in joc in multe din partidele din Liga Campionilor, a fost desemnata cea mai buna handbalista din Liga Nationala.

GRAFIC Curiozitati despre ceapa, cea mai consumata leguma la nivel mondial

Ceapa este cultivata si consumata in mai multe tari decat orice alta leguma, insa, in ciuda contributiei pe care o aduce in domeniul culinar, rar primeste recunoastere din partea publicului.

VIDEO Taxiul blindat: cea mai noua atractie din Sankt Petersburg

Cel mai ravnit taxi din orasul Sankt Petersburg este un vehicul militar amfibie, blindat, care a primit recent licenta de a transporta persoane in regim de traxi, dupa multe piedici birocratice depasite de proprietar.

Miliardarul Marcel Butuza participa din nou la Raliul Dakar, cea mai dura competitie din lume

Omul de afaceri, originar din Zarnesti, este un impatimit al unui sport mai putin accesibil romanilor de rand: enduro-cross. Adrenalina, viteza, curaj, teren accidentat si multe emotii, toate il atrag pe Marcel Butuza.

VIDEO Cum poate fi rezolvata cea mai complexa ecuatie in doar 7,5 ore

Un utilizator de YouTube a realizat un clip in care demonstreaza cum se poate rezolva uncub Rubik de 17 linii. Este unul dintre cele mai complexe cuburi din lume.

VIDEO Zmeura de Aur 2015. Cine sunt marii favoriti: Cameron Diaz, cea mai proasta actrita, si The Interview, cel mai prost film

Zmeura de Aur 2015. Blockbusterul Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si controversata comedie The Interview sunt favorite la categoria Cel mai prost film al anului 2014, in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Zmeura de Aur, potrivit unei liste scurte a potentialilor nominalizati publicate de site-ul GoldDerby. com, scrie Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )