Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei

Antena3 Antena3,
Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei. A nins la munte, asa ca toata lumea a iesit la sanius sau la ski. Turistii au stat ore intregi pe partia de la. continuă pe Antena3

Steven Gerrard, jucatorul emblematic al Liverpoolului, va parasi clubul la finalul sezonului: A fost cea mai dificila decizie a vietii mele

Mijlocasul Steven Gerrard nu-si va prelungi contractul cu Liverpool, care expira in luna iunie, astfel ca va parasi gruparea engleza dupa 16 ani, a anuntat vineri clubul din Premier League, citat de Mediafax.

Forbes: Emma Stone a fost declarata cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, in 2014

Emma Stone a fost declarata de revista Forbes cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, pentru fiecare dolar pe care il primeste pentru prestatiile sale artista aducand, in schimb, venituri de.

Paula Ungureanu, cea mai buna handbalista din Liga Nationala

Portarul HCM Baia Mare, Paula Ungureanu, cea care a tinut de multe ori echipa din Baia Mare in joc in multe din partidele din Liga Campionilor, a fost desemnata cea mai buna handbalista din Liga Nationala.

Kim Kardashian este de nerecunoscut in cea mai recenta sedinta foto!

Kim Kardashian este de nerecunoscut! Vedeta a realizat recent o sedinta foto pentru revista Love, insa imaginile o infatiseaza cu totul altfel fata de cum o stiati pana acum! .

FOTO Marturii cutremuratoare dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

CATASTROFA MARITIMA Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

FOTO Marturii dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta. 54 de oameni au murit. Nava care trebuia sa ii salveze avea motorul stricat

In urma cu doua decenii, pe 4 ianuarie 1995, doua nave incarcate cu combustibili s-au scufundat in portul Constanta din cauza unei furtuni puternice. Nu a existat niciun supravietuior. Toti cei 54 de marinari aflati la bordul vaselor si-au pierdut viata, dupa ce echipele de salvare au intervenit cu o nava veche de peste 30 de ani, care a fost nevoita sa renunte din cauza unor defectiuni la motor.

VIDEO Zmeura de Aur 2015. Cine sunt marii favoriti: Cameron Diaz, cea mai proasta actrita, si The Interview, cel mai prost film

Zmeura de Aur 2015. Blockbusterul Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si controversata comedie The Interview sunt favorite la categoria Cel mai prost film al anului 2014, in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Zmeura de Aur, potrivit unei liste scurte a potentialilor nominalizati publicate de site-ul GoldDerby. com, scrie Mediafax.

GRAFIC Curiozitati despre ceapa, cea mai consumata leguma la nivel mondial

Ceapa este cultivata si consumata in mai multe tari decat orice alta leguma, insa, in ciuda contributiei pe care o aduce in domeniul culinar, rar primeste recunoastere din partea publicului.

Se intoarce gerul cumplit. Ce temperaturi sunt anuntate pentru cea mai friguroasa noapte a saptamanii

Episoadele de iarna aspra nu se slabesc. Dupa ninsori viscolite si polei, meteorologii sunt din nou in alerta. Luni, valorile termice vor fi in scadere, iar vremea va deveni geroasa, ajungand miercuri la una dintre cele mai friguroase nopti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )