Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fotbal feminin: O nemtoaica, cea mai buna la arbitraj in 2014

România Liberă România Liberă,
Fotbal feminin: O nemtoaica, cea mai buna la arbitraj in 2014

Bibiana Steinhaus din Germania a fost desemnata cea mai buna femeie arbitru in anul 2014, intr-o ierarhie realizata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS). continuă pe România Liberă

CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Anuntata in urma cu cateva luni, abia acum este disponibila pentru achizitie cea mai subtire tableta din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000. incarcata de tehnologii avansate intr-un pachet atragator, noua tableta a celor de la Dell, pe langa faptul ca este cea mai subtire tableta a momentului, ar putea fi si cea [].

Kim Kardashian este de nerecunoscut in cea mai recenta sedinta foto!

Kim Kardashian este de nerecunoscut! Vedeta a realizat recent o sedinta foto pentru revista Love, insa imaginile o infatiseaza cu totul altfel fata de cum o stiati pana acum! .

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei. A nins la munte, asa ca toata lumea a iesit la sanius sau la ski. Turistii au stat ore intregi pe partia de la.

FOTO Marturii cutremuratoare dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

CATASTROFA MARITIMA Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

FOTO Marturii dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

VIDEO Zmeura de Aur 2015. Cine sunt marii favoriti: Cameron Diaz, cea mai proasta actrita, si The Interview, cel mai prost film

Zmeura de Aur 2015. Blockbusterul Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si controversata comedie The Interview sunt favorite la categoria Cel mai prost film al anului 2014, in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Zmeura de Aur, potrivit unei liste scurte a potentialilor nominalizati publicate de site-ul GoldDerby. com, scrie Mediafax.

eMAG pregateste intrarea in Polonia, cea mai mare piata din regiune

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului.

Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, azi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )