Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro, in cea mai lunga perioada de declin din ultimele doua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro, in cea mai lunga perioada de declin din ultimele doua luni

Euro a scazut si ieri, pentru a patra zi la rand, pe pietele externe, raportat la dolar, aceasta fiind cea mai lunga perioada de declin din ultimele doua luni. continuă pe Ziarul Bursa

Faze Tari: Nebuna sau indragostita? O femeie s-a maritat cu doua pisici; I-a dat fostei sotii un cec de aproape 1 miliard de dolari. Motivul pentru care aceasta a refuzat suma; Cea mai veche capsula a timpului din lume a fost deschisa

Incredibil! Doua moldovence fac videochat in bibliotecile publice din Chisinau. Doua tinere din Republica Moldova au facut videochat in mai multe. Sufera de o boala care o transforma intr-un copac. Pielea unei femei de 50 de ani din Marea Britanie, care sufera de psoriazis, s-a umplut de solzi duri si uscati.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, firma australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de companii, informeaza CNN, potrivit.

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei

Ultima zi de vacanta a fost si cea mai aglomerata pe partiile de pe Valea Prahovei. A nins la munte, asa ca toata lumea a iesit la sanius sau la ski. Turistii au stat ore intregi pe partia de la.

CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Anuntata in urma cu cateva luni, abia acum este disponibila pentru achizitie cea mai subtire tableta din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000. incarcata de tehnologii avansate intr-un pachet atragator, noua tableta a celor de la Dell, pe langa faptul ca este cea mai subtire tableta a momentului, ar putea fi si cea [].

Epopeea preturilor gresite din magazinele online continua: Sigmanet, la cea mai mare paguba 'declarata'din .ro. Ce s-a intamplat de fapt si cat de mult conteaza educatia clientilor in astfel de erori?

1 ianuarie 2015, ora 9 dimineata. Cu siguranta putini au fost cei care in dimineata zilei de Anul Nou au intrat pe site-urile Sigmanet. ro sau Sensodays. ro, cele doua retele de magazine online ale grupului ITS, unul dintre cele mai importante nume.

Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN. Dintre cele 449.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014. Ati zburat cu ele?

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

Cel mai mare centru medical din Oltenia este o RUINA. Mucegai, mizerie, paianjeni si igrasie - tratamentul zilnic al pacientilor

Spitalul Judetean din Craiova, care este si cel mai mare centru medical din Oltenia, concureaza cu brio la categoria spital al groazei. Unitatea medicala nu a mai fost renovata de peste 20 de ani, mobilierul are.

O specie de balene ar putea detine secretul pentru o viata mai lunga

Oamenii de stiinta au identificat mai multe gene care permit unuia dintre cele mai longevive mamifere, balena de Groenlanda, sa traiasca pana la 200 de ani, fapt care ar putea pune bazele conceperii unor metode.

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )