Libnet.ro
UNICEF

10:00

Experiment: Un primar din SUA a pretins ca este om al strazii. Ce a descoperit

B1 B1,
Experiment: Un primar din SUA a pretins ca este om al strazii. Ce a descoperit

Primarul orasului Salt Lake City, din statul american Utah, a pretins vreme de doua zile ca este un om fara adapost. Si asta pentru ca voia sa ia in cunostinta de cauza o decizie in privinta. continuă pe B1

Sapte persoane din SUA, acuzate de insider trading

Autoritatea pietei de capital din SUA SEC) a anuntat, saptamana aceasta, ca au acuzat de insider trading sapte persoane care au obtinut un profit de peste 5 milioane de dolari in baza unor informatii primite de la un angajat al Bank of America Corp.

VIDEO LIVE Marea Eclipsa din SUA este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. Da click pentru a o urmari in direct!

Locuitorii din America de Nord si America Centrala asteapta cu nerabdare prima eclipsa totala de Soare care este vizibila din tarile lor in ultimii 99 de ani.

Primar din Prahova, catre o angajata: Poate-ti trag eu tie vreuna in pasarica (VIDEO)

O angajata a primariei din comuna prahoveana Dumbrava a ajuns la spital in urma unei dispute verbale pe care a avut-o cu primarul din localitate, potrivit Adevarul. Conflictul a pornit dupa ce primarul a.

Romania cumpara rachete in valoare de 1.25 miliarde de dolari din SUA

Departamentul de Stat al SUA a aprobat vanzarea catre Romania a unor sisteme mobile de artilerie cu rachete in valoare de 1,25 de miliarde de dolari, a anuntat vineri Defense Security Cooperation.

Ministerul de Externe anunta ca un al doilea roman a fost ranit in atacul terorist din Barcelona. Care este starea de sanatate a celor doi

Doi romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )