Libnet.ro
UNICEF

22:00

Experti ai FMI si CE vin in decembrie la Bucuresti pentru discutii privind proiectul bugetului pe 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Experti ai FMI si CE vin in decembrie la Bucuresti pentru discutii privind proiectul bugetului pe 2015

O misiune comuna de experti ai Fondului Monetar International si Comisiei Europene se va afla la Bucuresti in perioada 2-10 decembrie pentru a discuta cu autoritatile romane proiectul legii bugetului pentru anul 2015, arata un comunicat publicat de Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Ziarul Bursa

FMI vine in decembrie la Bucuresti pentru a discuta bugetul de stat pe 2015

O misiune comuna de experti ai Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) se va afla la Bucuresti in perioada 2-10 decembrie pentru a discuta cu autoritatile romane proiectul legii bugetului.

FMI vine pe 2 decembrie la Bucuresti. Bugetul pe 2015, pus in dezbatere publica dupa 10 decembrie

Proiectul bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice dupa data de 10 decembrie, cand se va incheia misiune comuna FMI si CE, care va veni pe 2 decembrie la Bucuresti strict pentru discutii pe aceasta problematica, a anuntat miercuri Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea, sanctionata de CNCD pentru declaratia privind familiile fara copii

Consiliul National pentru Combaterea Dicriminarii CNCD) a sanctionat-o cu avertisment pe senatorul PSD Gabriela Firea, pentru afirmatia despre familiile fara copii si a condamnat public astfel de declaratii,.

Gabriela Firea, sanctionata cu avertisment de CNCD, pentru declaratia privind familiile fara copii

Consiliul National pentru Combaterea Dicriminarii CNCD) a sanctionat-o cu avertisment pe senatorul Gabriela Firea, pentru afirmatia despre familiile fara copii si a condamnat public astfel de declaratii, apreciind ca sunt discriminatorii si incalca dreptul la demnitate al persoanelor, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )