Libnet.ro
UNICEF

17:30

Explozie la un bloc din Oltenita.

România Liberă România Liberă,
Explozie la un bloc din Oltenita.

O persoana a fost ranita, iar zece locuinte au fost avariate, vineri, in urma unei explozii produse intr-un bloc din municipiul Oltenita, primele date aratand ca deflagratia a fost provocata de o butelie racordata defectuos la aragaz, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi, deflagratia a avut loc intr-o garsoniera situata la primul etaj al unui bloc de locuinte de pe strada Macului din municipiul Oltenita. Explozia a fost provocata cel . continuă pe România Liberă

Explozie intr-un bloc din Oltenita. Un pensionar a fost ranit dupa ce a montat o butelie la aragaz

Racodarea defectuoasa a unei butelii la aragaz era sa-l coste viata pe un pensionar din Oltenita. Vineri dimineata, in jurul orei 09. 00, barbatul a alertat autoritatile dupa ce o explozie i-a zguduit garsoniera.

Explozie intr-un bloc din Oltenita: Un barbat a fost ranit si zece locuinte avariate

O persoana a fost ranita, iar zece locuinte au fost avariate, vineri, in urma unei explozii produse intr-o garsoniera din municipiul Oltenita, cel mai probabil din cauza unei butelii. Explozia a fost provocata.

Dragnea: Demisiile din Guvern au fost doar anuntate, nu si oficializate

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca demisiile din Guvern au fost doar anuntate, nu si operationalizate sau oficializate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )