Libnet.ro
UNICEF

15:30

Explozie intr-un bloc din Oltenita: Un barbat a fost ranit si zece locuinte avariate

B1 B1,
Explozie intr-un bloc din Oltenita: Un barbat a fost ranit si zece locuinte avariate

O persoana a fost ranita, iar zece locuinte au fost avariate, vineri, in urma unei explozii produse intr-o garsoniera din municipiul Oltenita, cel mai probabil din cauza unei butelii. Explozia a fost provocata. continuă pe B1

Explozie la un bloc din Oltenita.

O persoana a fost ranita, iar zece locuinte au fost avariate, vineri, in urma unei explozii produse intr-un bloc din municipiul Oltenita, primele date aratand ca deflagratia a fost provocata de o butelie racordata defectuos la aragaz, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi, deflagratia a avut loc intr-o garsoniera situata la primul etaj al unui bloc de locuinte de pe strada Macului din municipiul Oltenita. Explozia a fost provocata cel .

Explozie intr-un bloc din Oltenita. Un pensionar a fost ranit dupa ce a montat o butelie la aragaz

Racodarea defectuoasa a unei butelii la aragaz era sa-l coste viata pe un pensionar din Oltenita. Vineri dimineata, in jurul orei 09. 00, barbatul a alertat autoritatile dupa ce o explozie i-a zguduit garsoniera.

VIDEO Casiera unei firme de imprumuturi, injunghiata si talharita intr-un bloc din Buzau

Politistii buzoieni il cauta de luni seara pe autorul unui jaf anuntat la 112 de casiera unei cunoscute firme de creditare. Femeia, in varsta de 29 de ani, pretinde ca dupa ce a injunghiat-o cu un cutit, in abdomen, agresorul i-a furat suma de peste 7. 000 de lei, din geanta. Talharia s-ar fi produs pe scara unui bloc, unde femeia intrase pentru a se intalni cu un client.

O femeie si un barbat au fost gasiti morti intr-un apartament din Ludus

O femeie si un barbat au fost gasiti morti, miercuri, intr-un apartament din Ludus. Potrivit primelor informatii, femeia, care era medic, a fost ucisa de barbat, dupa care el s-a sinucis, relateaza.

Meteorit vechi de milioane de ani, descoperit intr-o pestera din Caras-Severin

O bucata de meteorit care ar fi cazut pe Terra, conservata intact, a fost descoperita intr-o pestera din judetul Caras Severin de catre un inginer chemist din Timisoara. Evenimentul a avut loc in vara lui.

Substante EXPLOZIVE intr-un tren din Franta. Barbatul care le transporta a fost arestat

Un barbat care transporta substante explozive, intr-un tren care circula pe ruta Paris-Venetia, a fost arestat joi de autoritatile din Franta, informeaza AFP. Barbatul este un egiptean care locuieste in.

Bani publici risipiti pe leagane ruginite, intr-o comuna din Gorj. Primar: Nu le-am comandat, pur si simplu ne-am trezit cu ele in fata Primariei

Un primar dintr-o comuna Gorjeana trebuie sa plateasca aproximativ 90. 000 de lei pentru leagane si tobogane pe care nu le-a comandat, dar le-a primit. Echipamentele au fost livrate in 2010, pe vremea cand era.

Doamnelor si domnilor, mergem la Auschwitz. Mesaj antisemit transmis intr-un tren din Belgia

Un mesaj cu caracter antisemit a fost transmis prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia. Persoana care a transmis mesajul a ramas neidentificata, informeaza RTL. Doamnelor si domnilor, mergem la.

Mesaj cu caracter antisemit intr-un tren din Belgia: Mergem la Auschwitz. Toti evreii sunt rugati sa coboare pentru a face un mic dus

Un mesaj cu caracter antisemit a fost transmis prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia, acesta anuntanc ca destinatia este Auschwitz, iar evreii sunt rugati sa coboare pentru un dus,.

Gran Via estimeaza ca va vinde 10-15 locuinte pe luna intr-un complex din Drumul Taberei

Grupul spaniol Gran Via, care detine terenurile mai multor foste platforme industriale din Bucuresti, estimeaza ca va vinde lunar 10-15 locuinte in primul imobil dezvoltat in Capitala, pe platforma Frigocom din Drumul Taberei, unde un apartament cu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )