Libnet.ro
UNICEF

13:00

Explozie la un bloc de locuinte din Galati: 22 de apartamente avariate. Doua persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Explozie la un bloc de locuinte din Galati: 22 de apartamente avariate. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, iar aproximativ 25 de garsoniere au fost avariate, in urma unei explozii care a avut loc, vineri dimineata intr-un bloc de locuinte din cartierul Micro 19 din Galati. Potrivit primelor informatii, deflagratia s-ar fi produs din cauza unei acumulari de gaze. continuă pe Adevărul

Explozie la un bloc de locuinte din Galati: 22 de apartamente avariate

O explozie a avut loc intr-un bloc de locuinte din cartierul Micro 19 din Galati, 22 de apartamente fiind afectate. O persoana a suferit arsuri pe fata si la membrele superioara, iar o alta un atac de panica.

Explozie puternica intr-un bloc din Galati

Doua persoane au fost ranite si 22 de apartamente avariate, in urma unei explozii puternice care a avut loc intr-un bloc din Galati.

Explozie intr-un bloc din Galati. Doi oameni raniti si peste 20 de apartamente avariate.

O explozie a avut loc intr-un bloc cu patru etaje din Galati, conform B1 TV. Doi oameni au fost raniti si peste 20 de apartamente au fost avariate. Conform purtatorului de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, explozia a fost cauzata de scaparile de gaze ale unei butelii.

Explozie intr-un bloc din Galati. Doi oameni raniti si 25 de apartamente avariate.

O explozie a avut loc intr-un bloc cu patru etaje din Galati, conform B1 TV. Doi oameni au fost raniti si 25 de apartamente au fost avariate. Conform purtatorului de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, explozia a fost cauzata de scaparile de gaze ale unei butelii.

Explozie intr-un bloc din Galati: Doua persoane au fost ranite si circa 25 de garsoniere avariate

Doua persoane au fost ranite, iar aproximativ 25 de garsoniere au fost avariate, in urma une explozii care a avut loc, vineri dimineata intr-un bloc de locuinte din cartierul galatean Micro 19, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze, transmite Mediafax.

Blogurile si publicitatea si-au dat mana pentru a-l aduce pe Mos Craciun la un orfelinat din Galati

Mai multi bloggeri din Galati, impreuna cu reprezentantii unei agentii de publicitate au lansat campania Hai sa facem o lume mai buna! in cadrul careia felicitarile de Craciun realizate de copiii orfelinatului Sf. Spiridon vor fi scoase la licitatie. Banii obtinuti vor fi utilizati pentru achizitionarea de dulciuri si cadouri care vor fi ulterior donate copiilor.

Statistica: In trimestrul al treilea au fost date in folosinta aproape 10.000 locuinte, din care circa 6.000 in mediu rural

In trimestrul al treilea din 2013 au fost date in folosinta 9. 734 locuinte, in scadere cu 854 locuinte fata de trimestrul III 2012, au transmis marti statisticienii romani. Cele mai multe dintre ele au fost construite in mediul rural. Potrivit comunicatului INS, in perioada 1. 2013 au fost terminate 26. 593 locuinte, in scadere usoara fata de perioada corespunzatoare a anului precedent. Repartitia pe fonduri de finantare a locuintelor terminate arata ca in trimestrul al treilea a scazut atat numarul locuintelor realizate din fondurile publice, cat si al celor realizate din fondurile private.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )