Libnet.ro
UNICEF

13:00

Explozie intr-un bloc din Galati. Doi oameni raniti si 25 de apartamente avariate.

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-un bloc din Galati. Doi oameni raniti si 25 de apartamente avariate.

O explozie a avut loc intr-un bloc cu patru etaje din Galati, conform B1 TV. Doi oameni au fost raniti si 25 de apartamente au fost avariate. Conform purtatorului de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, explozia a fost cauzata de scaparile de gaze ale unei butelii. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un bloc din Galati. Doi oameni raniti si peste 20 de apartamente avariate.

O explozie a avut loc intr-un bloc cu patru etaje din Galati, conform B1 TV. Doi oameni au fost raniti si peste 20 de apartamente au fost avariate. Conform purtatorului de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, explozia a fost cauzata de scaparile de gaze ale unei butelii.

Explozie puternica intr-un bloc din Galati

Doua persoane au fost ranite si 22 de apartamente avariate, in urma unei explozii puternice care a avut loc intr-un bloc din Galati.

Explozie intr-un bloc din Galati: 2 persoane au fost ranite si 25 de locuinte afectate

Doua persoane au fost ranite in urma unei explozii petrecute vineri dimineata intr-un bloc de garsoniere din Galati. Purtatorul de cuvant al ISU Galati Eugen Chirita a declarat pentru B1 TV ca 25 de.

Explozie intr-un bloc din Galati: Doua persoane au fost ranite si circa 25 de garsoniere avariate

Doua persoane au fost ranite, iar aproximativ 25 de garsoniere au fost avariate, in urma une explozii care a avut loc, vineri dimineata intr-un bloc de locuinte din cartierul galatean Micro 19, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze, transmite Mediafax.

Explozie la un bloc de locuinte din Galati: 22 de apartamente avariate

O explozie a avut loc intr-un bloc de locuinte din cartierul Micro 19 din Galati, 22 de apartamente fiind afectate. O persoana a suferit arsuri pe fata si la membrele superioara, iar o alta un atac de panica.

Explozie la un bloc de locuinte din Galati: 22 de apartamente avariate. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, iar aproximativ 25 de garsoniere au fost avariate, in urma unei explozii care a avut loc, vineri dimineata intr-un bloc de locuinte din cartierul Micro 19 din Galati. Potrivit primelor informatii, deflagratia s-ar fi produs din cauza unei acumulari de gaze.

Un nou incident armat intr-o scoala din SUA.

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida. Un elev in varsta de 15 ani a fost impuscat si este grav ranit, conform B1 TV. Institutia de invatamant a fost evacuata, elevii fiind transportati la un liceu din vecinatate. Citeste si: SUA. Cel putin cinci morti intr-un atac armat produs in statul american Illinois Purtatorul de cuvant al liceului West Orange a anuntat ca elevul ranit se afla in stare .

SUA: Incident armat intr-un liceu din Florida. Elev de 15 ani, grav ranit

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida, fiind impuscat un elev in varsta de 15 ani care este ranit, informeaza Fo.

Doi oameni au murit carbonizati in urma incendiului care le-a cuprins locuinta

Un tanar de 28 de ani si bunica sa de 79 de ani au murit intr-un incendiu produs in Hateg. Cadavrele celor doi au fost descoperite in aceasta dimineata.

Scandal monstru intr-o carciuma din Neamt. Doi clienti au fost impuscati dupa ce i-au atacat pe politisti

Marius Tudose 39 de ani) si fiul sau, Lucian 19 ani) au ajuns in spital cu rani la abdomen si picoare dupa ce au reactionat violent fata de cei doi politisti chemati de patronul localului sa-i linisteasca pe clientii cu chef de scandal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )