Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un nou incident armat intr-o scoala din SUA.

România Liberă România Liberă,
Un nou incident armat intr-o scoala din SUA.

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida. Un elev in varsta de 15 ani a fost impuscat si este grav ranit, conform B1 TV. Institutia de invatamant a fost evacuata, elevii fiind transportati la un liceu din vecinatate. Citeste si: SUA. Cel putin cinci morti intr-un atac armat produs in statul american Illinois Purtatorul de cuvant al liceului West Orange a anuntat ca elevul ranit se afla in stare . continuă pe România Liberă

SUA: Incident armat intr-un liceu din Florida. Elev de 15 ani, grav ranit

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida, fiind impuscat un elev in varsta de 15 ani care este ranit, informeaza Fo.

Incident armat intr-un liceu din statul american Florida

Un elev in varsta de 15 ani a fost ranit grav, miercuri dupa-amiaza, dupa ce un baiat de 17 ani a intrat inarmat intr-un liceu din orasul Winter Garden, in statul american Florida, anunta Reuters.

Okian iese in .com lansand o librarie online dedicata romanilor din SUA

Okian a lansat cu ocazia festivalului de film romanesc Making Waves de la New York o librarie online dedicata exclusiv romanilor din SUA.

Producatorul de smartphone-uri Huawei vrea sa iasa de pe piata din SUA. Care este motivul?

Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de retelistica si totodata un jucator important in randul producatorilor de telefoane inteligente, vrea sa iasa de pe piata din SUA ca urmare a a unor informatii potrivit carora prezenta.

Opt tone de artificii au luat foc intr-o provincie din sudul Chinei, in urma unui accident de circulatie

Opt tone de artificii au luat foc intr-o provincie din sudul Chinei, in urma unui accident de circulatie. Explozia s-a produs dupa ce firele de inalta tensiune au fost agatate de camionul supraincarcat.

Bursa din SUA a dechis in scadere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in scadere sedinta de tranzactionare de astazi.

Imaginea surprinsa intr-un club din Bucuresti este deliciul retelelor de socializare

Romanii, fire petrecareata din mosi stramosi, au dus distractia la extrem. Cluburile sunt pline de tineri care danseaza, beau si canta pana cand se lasa zorii, iar fetele cu formele lor apetisante.

Grenade descoperite intr-un liceu din Timisoara: Nu exista pericolul unei explozii

Un numar de sase grenade au fost descoperite, luni, intr-un liceu dinTimisoara, relateazaB1 TV. Grenadele au fost gasite de o persoana care facea lucrari de intretinere in subsolul.

Sase grenade, descoperite intr-un liceu din Timisoara.

Cele sase grenade au fost gasite, luni, in Liceul Ana Aslan din Timisoara. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis, grenadele erau defensive. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )