Libnet.ro
UNICEF

19:30

Explozie la un club sportiv. Doua persoane au fost ranite si transportate la spital

Antena3 Antena3,
Explozie la un club sportiv. Doua persoane au fost ranite si transportate la spital

Update 17. 10 - Doua persoane ranite grav au transportate la spital, luni dupa-amiaza, dupa o explozie produsa la o centrala termica de la Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, au declarat reprezentantii. continuă pe Antena3

Mogosoaia: Explozie la un club sportiv, doua persoane ranite grav

O explozie s-a produs cu putin timp in urma la un club sportiv din Mogosoaia, anunta RTV. Din primele informatii, doua persoane sunt ranite grav.

DOREL loveste din nou: explozie violenta la un club sportiv. Doua persoane sunt in stare grava

O explozie a avut loc in urma cu aproximativ 15 minute la un club sportiv din localitatea Mogosoaie, in urma careia doua persoane grav ranite. Potrivit primelor informatii, deflagratia s-a produs la centrala termica, din cauza unui muncitor.

EXPLOZIE la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost RANITE.

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, la un club sportiv din Mogosoaia, transmite Realitatea TV. Se pare ca explozia s-a produs la o centrala termica din interiorul clubului sportiv. Potrivit primelor informatii, doua persoane au fost ranite. Centrala se afla intr-un club sportiv din Mogosoaia. Ranitii au fost transportati la spital cu o masina personala. Potrivit Mediafax, cele doua persoane efectuau lucrari la centrala, in incinta centrului de pregatire al echipelor nationale de .

Explozie la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost ranite

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza la un club sportiv din Mogosoaia, judetul Ilfov, in timp ce mai multi muncitori lucrau la modernizarea centralei termice. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

Explozie la un club sportiv. O persoana a fost ranita si a ajuns la spital

O explozie s-a produs, luni dupa-amiaza, la un club sportiv din Mogosoaia, iar in urma deflagratiei o persoana a fost ranita si a ajuns la spital. Explozia a avut loc la cazanul unei centrale termice. Barbatul.

Accident in lant pe DN17. Cinci persoane au fost ranite

Traficul pe DN17 a fost blocat aproximativ 40 de minute, in zona localitatii Stroiesti, dupa un accident in lant produs sambata dimineata, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Dan Constantin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )