Libnet.ro
UNICEF

21:00

DOREL loveste din nou: explozie violenta la un club sportiv. Doua persoane sunt in stare grava

Adevărul Adevărul,
DOREL loveste din nou: explozie violenta la un club sportiv. Doua persoane sunt in stare grava

O explozie a avut loc in urma cu aproximativ 15 minute la un club sportiv din localitatea Mogosoaie, in urma careia doua persoane grav ranite. Potrivit primelor informatii, deflagratia s-a produs la centrala termica, din cauza unui muncitor. continuă pe Adevărul

Dorel loveste din nou. in Botosani, un stalp a fost ridicat chiar pe trecerea de pietoni

Aradenii n-au loc de stalpi pe trotuare. Si nu e singura problema a pietonilor. Mai exista si un monument in mijlocul drumului, pe care toata lumea e nevoita sa il ocoleasca. Si in alte orase, oamenii sunt.

EXPLOZIE la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost RANITE.

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, la un club sportiv din Mogosoaia, transmite Realitatea TV. Se pare ca explozia s-a produs la o centrala termica din interiorul clubului sportiv. Potrivit primelor informatii, doua persoane au fost ranite. Centrala se afla intr-un club sportiv din Mogosoaia. Ranitii au fost transportati la spital cu o masina personala. Potrivit Mediafax, cele doua persoane efectuau lucrari la centrala, in incinta centrului de pregatire al echipelor nationale de .

Explozie la un club sportiv. O persoana a fost ranita si a ajuns la spital

O explozie s-a produs, luni dupa-amiaza, la un club sportiv din Mogosoaia, iar in urma deflagratiei o persoana a fost ranita si a ajuns la spital. Explozia a avut loc la cazanul unei centrale termice. Barbatul.

Explozie la un club sportiv din Mogosoaia: Doua persoane au fost ranite

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza la un club sportiv din Mogosoaia, judetul Ilfov, in timp ce mai multi muncitori lucrau la modernizarea centralei termice. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

Mogosoaia: Explozie la un club sportiv, doua persoane ranite grav

O explozie s-a produs cu putin timp in urma la un club sportiv din Mogosoaia, anunta RTV. Din primele informatii, doua persoane sunt ranite grav.

Katy Perry s-a despartit din nou de John Mayer

Nu merge si pace! Katy Perry este din nou singura, dupa ce s-a despartit pentru a doua oara de John Mayer.

Turcia a ripostat din nou sambata unui tir venit din Siria. Nu s-au inregistrat victime

Armata turca a ripostat din nou sambata dimineata unui nou tir de artilerie venit din Siria si care a lovit teritoriul sau in provincia Hatay sud-est), anunta AFP. Agentia semioficiala a Turciei, Anatolia, a precizat ca nu s-au inregistrat victime.

Crin Antonescu, din nou fruntas la absente in Parlament, alaturi de Viorel Hrebenciuc

Crin Antonescu este din nou fruntas la absente. Cand vine vorba de prezenta la voturile finale electronice din plenul Senatului din acest mandat, Institutul pentru Politici Publice l-a desemnat din nou pe Crin.

Fiat incearca din nou sa preia Opel, scrie presa italiana

Dupa ce in 2009 tentativa Fiat de a prelua Opel a esuat, italienii sunt din nou gata sa faca o incercare, sperand chiar sa preia gigantul auto german cu un pret simbolic, scrie cotidianul italian Sole 24 Ore. Fiat a preluat Chrysler si a profitat de vanzarile bune din America, avand lichiditati importante. Opel are pierderi de aproape un miliard de euro in Europa si va inchide o uzina germana in 2016.

Explozie la un club sportiv. Doua persoane au fost ranite si transportate la spital

Update 17. 10 - Doua persoane ranite grav au transportate la spital, luni dupa-amiaza, dupa o explozie produsa la o centrala termica de la Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, au declarat reprezentantii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )