Libnet.ro
UNICEF

13:00

Explozie intr-un autocar turistic, la frontiera dintre Egipt si Israel.

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-un autocar turistic, la frontiera dintre Egipt si Israel.

O bomba a explodat, duminica, la bordul unui autocar turistic, la un punct de frontiera intre Egipt si Israel, informeaza Mediafax. Cel putin trei persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite in urma exploziei, informeaza site-ul Ynetnews. Politia israeliana a precizat ca explozia a avut loc intr-un autocar cu turisti, la cateva secunde dupa ce vehiculul trecuse din Israel in Egipt prin punctul vamal Taba. Am vazut mult fum; incidentul a avut loc la 50 de metri de frontiera, a declarat un . continuă pe România Liberă

Explozie intr-un autocar cu turisti la frontiera dintre Egipt si Israel: cel putin trei morti

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite in urma exploziei autocarului turistic in Peninsula Sinai, la un punct vamal intre Israel si Egipt, informeaza site-ul Ynetnews. Potrivit autoritatilor egiptene, victimele sunt turisti sud-coreeni.

Explozie intr-un bloc din Oltenita. Un pensionar a fost ranit dupa ce a montat o butelie la aragaz

Racodarea defectuoasa a unei butelii la aragaz era sa-l coste viata pe un pensionar din Oltenita. Vineri dimineata, in jurul orei 09. 00, barbatul a alertat autoritatile dupa ce o explozie i-a zguduit garsoniera.

Explozie intr-un bloc din Oltenita: Un barbat a fost ranit si zece locuinte avariate

O persoana a fost ranita, iar zece locuinte au fost avariate, vineri, in urma unei explozii produse intr-o garsoniera din municipiul Oltenita, cel mai probabil din cauza unei butelii. Explozia a fost provocata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )