Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie intr-un bloc din Focsani. O batrana a suferit arsuri pe fata si maini iar suflul exploziei a daramat un perete

Adevărul Adevărul,
Explozie intr-un bloc din Focsani. O batrana a suferit arsuri pe fata si maini iar suflul exploziei a daramat un perete

Potrivit pompierilor, explozia nu a fost urmata de incendiu. Mai multe locuinte sunt usor avariate, iar un locatar a suferit un atac de panica. continuă pe Adevărul

Explozie intr-un bloc din Focsani. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita, marti dimineata, intr-un bloc din Focsani, dupa ce bucataria locuintei sale a explodat.

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de el.

Scandal sangeros intr-un parc din Bucuresti. Un copil a sunat la 112

O bataie sangeroasa a fost surprinsa intr-un parc din Capitala. Un copil, fiul unuia dintre barbatii implicati in scandal, a alertat politia. Trei barbati s-au lovit cu bestialitate sub.

Doliu in lumea sportului: Nicolae Vieru s-a stins intr-un spital din Bucuresti. Nadia Comaneci, mesaj emotionant dupa aflarea vestii

Doliu in lumea sportului !Nicolae Vieru, fost presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, s-a stins intr-un spital din Bucuresti. in varsta de 84 de ani, acesta suferea de o boala.

S-a asezat pe podea, cu un pepene rosu intre picioare si a inceput sa manance cu pofta! Exhibitionism sau act artistic intr-un muzeu din Paris? (FOTO)

Artista luxemburgheza Deborah de Robertis s-a aflat duminica muzeul Guimet din Paris unde a facut un gest care nu a putut trece neobservat de vizitatori. in zona in care avea loc o expozitie a.

Scandal SEXUAL intr-o comuna din judetul Botosani: Un ales local, santajat de un tanar cu o filmare in care consilierul intretinea relatii intime cu amanta

Un tanar a fost trimis in judecata pentru ca a santajat un consilier local al unei comune din judetul Botosani, dupa ce a intrat in posesia unor imagini in care alesul a fost surpins.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )