Libnet.ro
UNICEF

07:00

O fabrica de tricotaje din Italia care isi desfasoara activitatatea intr-o comuna din Bihor nu gaseste angajati din localitate

B1 B1,
O fabrica de tricotaje din Italia care isi desfasoara activitatatea intr-o comuna din Bihor nu gaseste angajati din localitate

O primarie din judetul Bihor a accesat fonduri europene pentru a construi un spatiu numit incubator de afaceri in care se afla o fabrica de tricotaje care nu gaseste personal pentru angajare. Fabrica de tricotaj. continuă pe B1

O tanara din Vaslui care si-a INCENDIAT bebelusul, condamnata cu suspendare

O tanara din Vaslui care, in urma cu doi ani, si-a incendiat copilul nou-nascut, a fost condamnata de Judecatoria Vaslui la un an de inchisoare cu suspendare.

Celalalt baiat al tinerei din Vaslui care si-a spintecat bebelusul, preluat de Protectia Copilului

Celalalt baiat al tinerei din Barlad, care a fost arestata dupa ce si-a spintecat bebelusul de o saptamana, a fost preluat in regim de urgenta de Directia pentru Protectia Copilului Vaslui.

Profit pe linie, in afara de Interagro, pentru cei mai mari jucatori din agricultura

Finele anului trecut a adus o serie de surprize in calsamentul companilor care isi desfasoara activitatea in industria agricola; trei companii noi au intrat in top pe poziile 6, 9 si 10, in timp ce Comcereal Vaslui locul 6 in topul anului 2013),.

BBC: Povestea unui reporter rus din Berlin care a sfidat propaganda Kremlinului

Corespondentul la Berlin al postului de televiziune NTV, detinut de Gazprom Media, a fost dat afara saptamana trecuta, dupa ce a sugerat intre altele, intr-un interviu acordat unui post german, ca presedintele Putin s-ar fi simtit insultat in urma neinvitarii sale la recenta reuniune G7, gazduita de Angela Merkel, potrivit BBC. Sursa citata spune povestea jurnalistului Konstantin Goldentsvayg, pentru care compromisurile facute in slujba propagandei ruse s-au dovedit a fi prea mult si care, in interviul mentionat, si-a pus la bataie locul de munca prin afirmatiile referitoare la liderul de la Kremlin.

Politistul din Constanta care s-a iMPUSCAT iN CAP a murit la spital

UPDATE: Politistul de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Constanta care s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare, a murit in cursul noptii la spital.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )