Libnet.ro
UNICEF

06:30

UE face apel la Rusia sa inceteze agresiunea impotriva Ucrainei

România Liberă România Liberă,
UE face apel la Rusia sa inceteze agresiunea impotriva Ucrainei

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a avertizat sambata cu privire la un punct fara intoarcere in conflictul ucrainean, exprimandu-si speranta ca liderii europeni sunt pregatiti sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

UE face apel la Rusia sa iNCETEZE agresiunea impotriva Ucrainei

Sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, a facut apel la Rusia sa inceteze agresiunea impotriva Ucrainei. Declaratia a fost facuta sambata, la finalul unei reuniuni informale a ministrilor de Externe,.

UE face apel la Rusia sa inceteze agresiunea impotriva Ucrainei

Sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, a facut apel la Rusia sa inceteze agresiunea impotriva Ucrainei, sambata, la finalul unei reuniuni informale a ministrilor de Externe, de la Milano. Toti.

UE face apel la Rusia sa inceteze agresiunea impotriva Ucraine

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a avertizat sambata cu privire la un punct fara intoarcere in conflictul ucrainean, exprimandu-si speranta ca liderii europeni sunt pregatiti sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei, relateaza AFP.

John Kerry face apel la o coalitie mondiala pentru a combate gruparea Stat Islamic

Secretarul de Stat american, John Kerry, a pledat, vineri, in favoarea unei coalitii mondiale pentru a lupta impotriva insurgentilor din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si Siria SIIS), informeaza AFP,.

Serghei Lavrov: Rusia nu doreste destramarea Ucrainei

Rusia nu doreste destramarea Ucrainei, a dat asigurari ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Oficialul a afirmat ca a totusi, ca respecta declaratiile de independenta ale regiunilor separatiste ucrainene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )