Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook a lansat functia asteptata de toti. Care sunt beneficiile utilizatorilor

Antena3 Antena3,
Facebook a lansat functia asteptata de toti. Care sunt beneficiile utilizatorilor

Facebook a introdus un nou serviciu asteptat de catre toti utilizatorii. Este vorba despre functia care permite folosirea reactiilor, inclusiv in comentarii. Potrivit idevice. ro, initial, reactiile au. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, despre decizia CCR privind respingerea sesizarii Avocatului Poporului: Nu comentez deciziile institutiei, care sunt obligatorii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, la Ierusalim, ca deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) sunt obligatorii si nu pot fi discutate.

Polul Nord ajunge in Europa. Care sunt schimbarile climatice SOCANTE la care trebuie sa ne asteptam

Specialistii sunt tot mai ingrijorati de schimbarile climatice cu care ne confruntam. Iar acest fenoment este indelung dezbatut, insa nu s-a gasit nicio solutie. Planeta noastra se va.

Alegerile din Marea Britanie - Care sunt sansele ca Brexitul sa poata fi oprit?

Alegerile generale din Marea Britanie n-au aprins inca spiritele. Partidele de opozitie sunt in deriva. Conservatorii Theresei May conduc detasat.

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )