Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fanii echipei Petrolul Ploiesti AU FOST iNTORSI DIN DRUM, inaintea meciului cu Steaua

Antena3 Antena3,
Fanii echipei Petrolul Ploiesti AU FOST iNTORSI DIN DRUM, inaintea meciului cu Steaua

Fanii echipei Petrolul Ploiesti au fost intorsi din drum, duminica seara, inaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violentelor provocate, a declarat, Georgian Enache, purtatorul de cuv. continuă pe Antena3

Violente inainte de meciul Steaua - Petrolul.

Fanii echipei Petrolul Ploiesti au fost intorsi din drum, duminica seara, inaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violentelor provocate, potrivit Mediafax. In timpul deplasarii spre Bucuresti, fanii ploiesteni au oprit coloana in dreptul localitatii Domnesti, s-au dat jos din masini, au devenit foarte violenti fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au inceput sa arunce cu sticle si pietre in fortele de ordine care insoteau coloana si au spart geamurile de la .

Reactiile dupa egalul smuls de Petrolul Ploiesti cu Steaua

Campioana Romaniei a incheiat la egalitate partida cu Petrolul Ploiesti 1-1), disputata duminica, pe stadionul din Ghencea.

Cosmin Contra: in meciul cu Petrolul, Steaua este favorita din toate punctele de vedere

Cosmin Contra, antrenorul formatiei Petrolul Ploiesti, a vorbit, vineri, despre partida cu Steaua, despre care a spus ca este favorita, relateaza Evenimentul Zilei. Steaua este favorita din toate punctele de.

Cristi Chivu se va retrage din fotbal la finalul acestui sezon.

Fostul capitan al nationalei Romaniei, Cristi Chivu, are mari sanse de a se retrage din activitatea competitionala in aceasta vara, la sfarsitul actualului sezon. Cel putin asta dezvaluie Cosmin Contra, fost coleg cu Chivu la lotul primei reprezentative, antrenorul echipei Petrolul Ploiesti. Dupa ce Mutu a fost convins sa vina la Ploiesti, odata cu primele meciuri oficiale din 2014, fostul fundas dreapta al lui Getafe a dezvaluit ca a incercat sa-l aduca si pe Cristi Chivu, insa fundasul lui .

Fost fotbalist din Premier League, arestat intr-o ancheta legata de mafia pariurilor sportive

Sase persoane au fost arestate in Marea Britanie, fiind suspectate ca fac parte dintr-o retea internationala specializata in trucarea meciurilor de fotbal. Printre suspectii retinuti se numara si Delroy.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )