Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fed Cup: Alina Cercel-Tecsor comenteaza tragerea la sorti a barajului pentru Grupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Fed Cup: Alina Cercel-Tecsor comenteaza tragerea la sorti a barajului pentru Grupa Mondiala

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a comentat marti tragerea la sorti a barajului pentru Grupa Mondiala. Echipa noastra va intalni Germania pe teren propriu in perioada 16-17 aprilie. continuă pe Online Sport

Fed Cup: sansa ne-a ocolit la tragerea la sorti, Romania va intalni Germania in barajul pentru Grupa Mondiala I. Jucam acasa in aprilie

Fed Cup: Romania va intalni Germania la jumatatea lunii aprilie, partida care are ca miza mentinerea in prima grupa valorica a competitiei. Partida va fi gazduita de tara noastra.

Romania si-a aflat adversara pentru barajul Fed Cup

Astazi, la Londra, a avut loc tragerea la sorti pentru barajul Grupei Mondiale la Fed Cup, anunta GSP. Romania nu a fost cap de serie si va juca impotriva Germaniei . Partidele se vor disputa in perioada 16-17.

Germania, nemultumita de faptul ca va infrunta Romania in barajul Fed Cup

Vestea ca vor intalni Romania in barajul pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup nu le-a picat deloc bine nemtilor, scrie ziare. com. Imediat dupa aflarea rezultatului tragerii la sorti, capitanul nejucator al formatiei.

Romania va juca baraj pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup

Adversara echipei feminine de tenis a Romaniei in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup va fi aleasa, marti, la Londra, prin tragere la sorti, dintre Australia, Belarus, SUA si Spania, echipe.

Posibilele adversare ale Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala in Fed Cup

Romania isi va afla pe 9 februarie adversara din meciul de baraj pentru ramanerea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Simona Halep aduce Romania in avantaj contra Cehiei in Fed Cup

La capatul unui meci de trei seturi si peste doua ore, Simona Halep a invins-o pe fosta dubla castigatoare de la Wimbledon Petra Kvitova, cu 6-4, 3-6, 6-3, si a adus Romania mai aproape de calificarea in semifinalele Fed Cup.

Fed Cup: Romania - Germania in barajul pentru Grupa Mondiala

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Germania, pe teren propriu, in barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala. Meciurile vor avea loc in perioada 16-17 aprilie.

Simona Halep a jucat in conditii extreme meciul doi la Fed Cup: 90% dintre sportivi n-ar fi facut-o

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a dezvaluit, luni, ca Simona Halep a evoluat in conditii extreme impotriva cehoaicei Petra Kvitova in al doilea sau meci de simplu in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

George Cosac, reactie dupa infrangerea din Fed Cup. Ce regret are

George Cosac, presedintele FRT, a comentat la Dolce Sport infrangerea Romaniei cu Cehia la Fed Cup. Este o infrangere cat o victorie. Am avut 4 meciuri de simplu extraordianare, de calitate deosebita, in care fetele.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )