Libnet.ro
UNICEF

13:00

Germania, nemultumita de faptul ca va infrunta Romania in barajul Fed Cup

Antena3 Antena3,
Germania, nemultumita de faptul ca va infrunta Romania in barajul Fed Cup

Vestea ca vor intalni Romania in barajul pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup nu le-a picat deloc bine nemtilor, scrie ziare. com. Imediat dupa aflarea rezultatului tragerii la sorti, capitanul nejucator al formatiei. continuă pe Antena3

LIVETEXT Romania - Cehia, Fed Cup: Halep a luat un prim set de infarct cu Pliskova. Se joaca al doilea set

De la ora 13. 00, Simona Halep, jucatoarea numarul 1 din lotul tricolorelor, o infrunta pe omul numarul 2 din echipa adversa. Peste 7. 000 de oameni vor fi in tribunele arenei in speranta ca vor asista la un rezultat istoric pentru echipa de Fed Cup a Romaniei.

Romania si-a aflat adversara pentru barajul Fed Cup

Astazi, la Londra, a avut loc tragerea la sorti pentru barajul Grupei Mondiale la Fed Cup, anunta GSP. Romania nu a fost cap de serie si va juca impotriva Germaniei . Partidele se vor disputa in perioada 16-17.

Romania va juca baraj pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup

Adversara echipei feminine de tenis a Romaniei in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup va fi aleasa, marti, la Londra, prin tragere la sorti, dintre Australia, Belarus, SUA si Spania, echipe.

Fed Cup: Romania - Germania in barajul pentru Grupa Mondiala

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Germania, pe teren propriu, in barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala. Meciurile vor avea loc in perioada 16-17 aprilie.

Fed Cup: sansa ne-a ocolit la tragerea la sorti, Romania va intalni Germania in barajul pentru Grupa Mondiala I. Jucam acasa in aprilie

Fed Cup: Romania va intalni Germania la jumatatea lunii aprilie, partida care are ca miza mentinerea in prima grupa valorica a competitiei. Partida va fi gazduita de tara noastra.

Fed Cup: Romania va juca cu Germania meciul de baraj

Echipa feminina de tenis a Romaniei va infrunta formatia Germaniei, in meciul de baraj care decide cine ramane in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Posibilele adversare ale Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala in Fed Cup

Romania isi va afla pe 9 februarie adversara din meciul de baraj pentru ramanerea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Patru posibili adversari pentru Romania in barajul de mentinere in Grupa I Mondiala a Fed Cup. Simona Halep, in pericol sa rateze urmatoarele meciuri

Romania a ratat sansa de a juca in semifinalele Fed Cup si va trebui sa lupte acum pentru a ramane in Grupa I Mondiala a competitiei.

Fed Cup, Romania - Germania: de ce e zgura de la Bucuresti principala optiune. Prezenta Simonei, sub semnul intrebarii

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Germania la jumatatea lunii aprilie, miza fiind mentinerea in elita, adica Grupa Mondiala I.

Fed Cup. Meci Halep-Kvitova: Simona se impune in fata jucatoarei cehe

Simona Halep o infrunta, la ora transmiterii acestei stiri, pe Petra Kvitova, in primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup. in ultimul meci de simplu, se vor infrunta Monica Niculescu si Karolina Pliskova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )