Libnet.ro
UNICEF

15:30

LIVETEXT Romania - Cehia, Fed Cup: Halep a luat un prim set de infarct cu Pliskova. Se joaca al doilea set

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Romania - Cehia, Fed Cup: Halep a luat un prim set de infarct cu Pliskova. Se joaca al doilea set

De la ora 13. 00, Simona Halep, jucatoarea numarul 1 din lotul tricolorelor, o infrunta pe omul numarul 2 din echipa adversa. Peste 7. 000 de oameni vor fi in tribunele arenei in speranta ca vor asista la un rezultat istoric pentru echipa de Fed Cup a Romaniei. continuă pe Adevărul

Romania - Cehia 0-1: Greu cand te doare nasul. Halepova a facut-o mare pe Pliskova dupa alt meci ratat in Fed Cup

De-a lungul partidei, comentatorul ceh a pronuntat numele Simonei in stil propriu, iar la cate greseli a facut a treia jucatoare a lumii, senzatia a fost ca cineva s-a deghizat in Simona Halep si a jucat pentru adversari.

Simona Halep - Karolina Pliskova, in prima partida din confruntarea Romania - Cehia de la Fed Cup

Simona Halep 3 WTA) va fi pe teren, contra Karolinei Pliskova 13 WTA), sambata, de la ora 13:00, in primul meci din confruntarea cu Cehia, din sferturile Grupei Mondiale din Fed Cup, eveniment care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj.

Fed Cup: Halep joaca sambata cu Pliskova, de la ora 13.00

Simona Halep, numarul trei mondial,va juca, sambata, cu Karolina Pliskova, de la ora 13. 00, in cadrul primului tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, care are loc la Cluj, relateaza Agerpres. Tragerea la sorti a fost facuta vineri.

Cifrele care demonstreaza ca Romania poate invinge Cehia in Fed Cup, desi adversarele sunt detinatoarele titlului

Sambata si duminica se va desfasura la Cluj, in Sala Polivalenta, partida de Fed Cup dintre Romania si Cehia, contand pentru calificarea in semifinalele Grupei Mondiale I.

Romania - Cehia 1-1: Halep, intepata de Nastase? Ce a spus fostul lider mondial dupa prima zi de Fed Cup

Nasty s-a aflat in tribune, la Cluj, iar la finalul celor doua meciuri a avut un comentariu subtil. El a oferit si un pronostic pentru ziua de duminica.

Romania - Cehia / Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea cu Pliskova

Romania a inceput cu stangul intalnirea cu Cehia din sferturile Fed Cup, Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova in trei seturi.

LIVETEXT Romania - Cehia 0-1: Niculescu a devastat-o pe Kvitova intr-un prim set fabulos, de 59 de minute

Tricolorele au pornit cu stangul la Cluj, iar pentru a nu ajunge la un punct de infrangere, a 37-a jucatoare a lumii va trebui sa castige duelul cu sportiva care se afla pe locul 9 in clasamentul WTA.

Romania - Cehia 1-1: SuperMonica! Niculescu a spulberat-o pe Kvitova si a reparat ce stricase Halep

A 37-a jucatoare a lumii a incheiat ziua surprizelor la Cluj. Dupa ce Karolina Pliskova 13 WTA) a trecut de Simona Halep 3 WTA), Romania a reusit sa egaleze dupa o confruntare colosala in care favorita Petra Kvitova 9 WTA) a fost dominata, in permanenta, de adversara ei.

Fed Cup LIVE. Monica Niculescu - Petra Kvitova, al doilea meci al zilei. Romanca reuseste un prim set de exceptie

Dupa ce Karolina Pliskova a invins-o pe Simona Halep in primul meci al intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Cehia, sperantele noastre se leaga acum de Monica Niculescu. Sportiva romanca, locul 37 WTA, o int.

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )