Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fed Cup LIVE. Monica Niculescu - Petra Kvitova, al doilea meci al zilei. Romanca reuseste un prim set de exceptie

Antena3 Antena3,
Fed Cup LIVE. Monica Niculescu - Petra Kvitova, al doilea meci al zilei. Romanca reuseste un prim set de exceptie

Dupa ce Karolina Pliskova a invins-o pe Simona Halep in primul meci al intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Cehia, sperantele noastre se leaga acum de Monica Niculescu. Sportiva romanca, locul 37 WTA, o int. continuă pe Antena3

Fed Cup LIVE. Monica Niculescu - Petra Kvitova, al doilea meci al zilei. Victorie senzationala a romancei

Dupa ce Karolina Pliskova a invins-o pe Simona Halep in primul meci al intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Cehia, sperantele noastre se leaga acum de Monica Niculescu. Sportiva romanca, locul 37 WTA, o int.

Fed Cup 2016. Monica Niculescu - Petra Kvitova, al doilea meci al zilei. Victorie senzationala a romancei

Dupa ce Karolina Pliskova a invins-o pe Simona Halep in primul meci al intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Cehia, sperantele noastre se leaga acum de Monica Niculescu. Sportiva romanca, locul 37 WTA, o int.

Monica Niculescu a dezvaluit cum a reusit s-o invinga pe Kvitova

Monica Niculescu a produs surpriza la Fed Cup, dupa victoria in fata cehoaicei Petra Kvitova, 6 - 3, 6 - 4. Ma simt excelent, publicul a fost minunat, fara ei nu puteam sa castig acest meci. vam simtit alaturi de.

Se stie cand va avea loc meciul vedeta de la Fed Cup, dintre Simona Halep si Petra Kvitova, care poate stabili echipa calificata in semifinalele competitiei

Romania si Cehia se vor duela pentru un loc in semifinalele Fed Cup, partida fiind programata in acest weekend la Cluj.

Monica Niculescu, victorie uriasa cu Petra Kvitova in Fed Cup

Romania a egalat Cehia la Fed Cup dupa al doilea meci de simplu in care Monica Niculescu a invins-o pe lidera Cehiei, Petra Kvitova.

Monica Niculescu promite un meci mare cu Petra Kvitova

Jucatoarea Monica Niculescu este a doua racheta a Romaniei in meciul de Fed Cup cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale.

Romania - Cehia 1-1: Monica Niculescu, coplesita de emotii dupa victoria carierei la Fed Cup. Cum a reactionat si ce a spus

Sportiva de 28 de ani fusese batuta in minimum de seturi, 4-6, 1-6, de Petra Kvitova in singura intalnire care avusese loc intre cele doua pana la confruntarea de Cluj. Acum insa, a venit vremea revansei, una care a aruncat in aer o sala de 7. 000 de locuri.

Romania - Cehia / Petra Kvitova n-are teama de Halep si de Niculescu: Dupa prima zi o sa conducem cu 2-0

Romania si Cehia se vor intalni sambata si duminica la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in sferturile de finala ale Fed Cup.

Ilie Nastase, analiza dupa prima zi din Fed Cup. Nu trebuie sa ne suparam pe Simona

Ilie Nastase a vorbit despre prima zi de Fed Cup dintre Romania si Cehia, scorul fiind 1-1. Fostul lider ATP o lauda pe Monica Niculescu pentru victoria in fata Petrei Kvitova, 6-3, 6-4, si ii indeamna si pe.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 0-1. Niculescu-Kvitova

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis. Urmariti in aceasta pagina live text primele doua meciuri de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )