Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania - Cehia 1-1: Halep, intepata de Nastase? Ce a spus fostul lider mondial dupa prima zi de Fed Cup

Adevărul Adevărul,
Romania - Cehia 1-1: Halep, intepata de Nastase? Ce a spus fostul lider mondial dupa prima zi de Fed Cup

Nasty s-a aflat in tribune, la Cluj, iar la finalul celor doua meciuri a avut un comentariu subtil. El a oferit si un pronostic pentru ziua de duminica. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Romania - Cehia, Fed Cup: Halep a luat un prim set de infarct cu Pliskova. Se joaca al doilea set

De la ora 13. 00, Simona Halep, jucatoarea numarul 1 din lotul tricolorelor, o infrunta pe omul numarul 2 din echipa adversa. Peste 7. 000 de oameni vor fi in tribunele arenei in speranta ca vor asista la un rezultat istoric pentru echipa de Fed Cup a Romaniei.

Romania - Cehia / Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea cu Pliskova

Romania a inceput cu stangul intalnirea cu Cehia din sferturile Fed Cup, Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova in trei seturi.

Romania - Cehia 0-1: Greu cand te doare nasul. Halepova a facut-o mare pe Pliskova dupa alt meci ratat in Fed Cup

De-a lungul partidei, comentatorul ceh a pronuntat numele Simonei in stil propriu, iar la cate greseli a facut a treia jucatoare a lumii, senzatia a fost ca cineva s-a deghizat in Simona Halep si a jucat pentru adversari.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 0-1. Niculescu-Kvitova

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis. Urmariti in aceasta pagina live text primele doua meciuri de simplu.

Fed Cup: Programul meciurilor Romania - Cehia

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis.

Romania - Cehia / S-a tras la sorti ordinea meciurilor de la Fed Cup. Vezi cine va intra pe teren in prima partida

Partida de Fed Cup Romania - Cehia va incepe sambata de la ora 13. 00 si toate meciurile vor fi tranmise in direct de Dolce Sport.

Romania - Cehia / Petra Kvitova n-are teama de Halep si de Niculescu: Dupa prima zi o sa conducem cu 2-0

Romania si Cehia se vor intalni sambata si duminica la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in sferturile de finala ale Fed Cup.

Simona Halep - Karolina Pliskova, in prima partida din confruntarea Romania - Cehia de la Fed Cup

Simona Halep 3 WTA) va fi pe teren, contra Karolinei Pliskova 13 WTA), sambata, de la ora 13:00, in primul meci din confruntarea cu Cehia, din sferturile Grupei Mondiale din Fed Cup, eveniment care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj.

Romania - Cehia 1-1: cehii stiu de ce Halep a fost batuta de Pliskova la Cluj. Ce a reusit jucatoarea care a provocat surpriza

Chiar daca Niculescu 37 WTA) a egalat scorul, trecand de Kvitova 9 WTA), multi nu-si revin nici acum dupa prima partida a zilei. Asta deoarece Halep 3 WTA) a pierdut, in premiera, in fata unei adversare careia nu-i cedase nici macar un set in precedentele trei intalniri.

Romania - Cehia 1-1: SuperMonica! Niculescu a spulberat-o pe Kvitova si a reparat ce stricase Halep

A 37-a jucatoare a lumii a incheiat ziua surprizelor la Cluj. Dupa ce Karolina Pliskova 13 WTA) a trecut de Simona Halep 3 WTA), Romania a reusit sa egaleze dupa o confruntare colosala in care favorita Petra Kvitova 9 WTA) a fost dominata, in permanenta, de adversara ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )