Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fed Cup: Posibilii adversari ai Romaniei - Cand va avea loc tragerea la sorti

Hotnews Hotnews,
 Fed Cup: Posibilii adversari ai Romaniei - Cand va avea loc tragerea la sorti

Romania s-a calificat in Grupa Mondiala II a Fed Cup, tricolorele trecand, la Bucuresti, de Serbia scor 4-1). Tragerea la sorti va avea loc pe 4 iunie, la Paris. continuă pe Hotnews

Fed Cup: Urmatorii pasi pentru Romania

Romania sa calificat in Grupa a II-a Mondiala a Fed Cup, printre primele 16 echipe de tenis feminin din lume, si cauta sa avanseze mai departe. Iata care sunt urmatoarii pasi si posibilii adversari pentru Simona Halep, Sorana Cirstea si Compania.

Romania ar putea intalni SUA, in Grupa Mondiala II la Fed Cup. Ce urmeaza si cine sunt cei patru adversari posibili in primul meci

Echipa Romaniei, formata din Sorana Cirstea, Simona Halep, Monica Niculescu si Irina Begu, s-a calificat in weekendul trecut in Grupa Mondiala II, intre primele 16 nationale ale lumii, dupa ce-a castigat cu 4-1 barajul cu Serbia. O echipa care in 2012 a jucat finala Fed Cup!.

UPDATE Fed Cup: Romania a acces in a doua Grupa Mondiala, dupa ce a invins Serbia cu scorul de 4-1

Echipa Romaniei a invins Serbia cu scorul de 4-1, dupa ce jucatoarele Jovana Jaksici si Nina Stojanovici au abandonat, duminica, in intalnirea cu perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, in play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, anunta Mediafax. Romania isi asigurase accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup inaintea acestui meci de dublu, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in fata Bojanei Jovanovski.

Romania si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Cirstea a adus scorul la 3-1

Sorana Cirstea a invins-o, duminica, pe Bojana Janovski, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, asigurand Romaniei un scor general de 3-1 in fata Serbiei si o accedere in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup. in primul meci de.

AZI LIVE FED CUP Tragerea la sorti a intalnirii Romania - Serbia (13:00)

Astazi, de la ora 13:00, are loc tragerea la sorti a meciurilor din intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Serbia 19 si 20 aprilie). Apasati pentru a vedea ordinea meciurilor. Dupa tragerea la sorti, tot in aceasta pagina, urmeaza live text declaratii de presa ale jucatoarelor.

VICTORIE, Sorana Cirstea: Romania s-a calificat in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup

Echipa Romaniei de tenis si-a asigurat calificarea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, in contextul in care conducem Serbia cu scorul de 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

Tenis. Romania s-a calificat in a doua grupa mondiala a Fed Cup

Echipa Romaniei si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce conduce Serbia, scor 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski.

UPDATE Fed Cup: Sorana Cirstea a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania a acces in a doua Grupa Mondiala

Echipa Romaniei si-a asigurat accederea in a doua Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce conduce Serbia, scor 3-1, in urma victoriei obtinuta de Sorana Cirstea, scor 6-3, 6-7 7), 6-3, in meciul cu Bojana Jovanovski, informeaza Mediafax. In primul meci de duminica, Simona Halep locul 5 WTA) a trecut de Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, iar apoi a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2).

Sorana Cirstea si Ana Ivanovic vor deschide meciul dintre Romania si Serbia din Fed Cup

Meciul de Fed Cup dintre Romania si Serbia, din playoff-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, va fi deschis de duelul dintre Sorana Cirstea si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Tot.

Primele declaratii dupa victoria Soranei Cirstea, in primul meci de la Fed Cup

Sorana Cirstea 27 WTA) a castigat primul meci din confruntarea Romania - Serbia, din cadrul Fed Cup. Conationala noastra a invins-o pe Ana Ivanovici 12 WTA), cea mai buna jucatoare din tara ei, cu scorul de 3-6, 6-1,6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )