Libnet.ro
UNICEF

11:30

Femeia din Glavanesti care isi creste singura cei cinci copii, tripleti si gemeni, va fi ajutata si de Crucea Rosie din Bacau

Adevărul Adevărul,
Femeia din Glavanesti care isi creste singura cei cinci copii, tripleti si gemeni, va fi ajutata si de Crucea Rosie din Bacau

Despre cazul Ionicai Sarbu, mama a cinci copii, tripleti si gemeni, parasita de sot, fara surse de venit a relatat inca de acum doi ani ziarul Adevarul. Unul dintre tripleti s-a nascut cu probleme severe la inima, dupa o sarcina cu probleme si violente. Cu sprijinul binefacatorilor, Nicolas a fost operat iar mama copiilor a reusit sa le asigure traiul, cu mare dificultate. Acum si Crucea Rosie le sare in ajutor. continuă pe Adevărul

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

Judecatorii au dat verdictul in cazul copilului Anei Maria Nedelcu. Ce veste a primit femeia din partea magistratilor

Ana Maria Nedelcu, femeia care a impresionat o tara intreaga cu problemele ei legate de disputa dintre fostul sot si copilul lor, a primit o veste incredibila. Dupa ce a fost aproape de a fi e.

Autoritatile de la Ankara amendeaza persoanele care isi fac Selfie pe podul Osman Gazi

Autoritatile de la Ankara au decis sa amenteze persoanele care doresc sa isi faca Selfie pe podul Osman Gazi. Podul a fost deschis traficului la data de 30 iunie dupa mai mult de o jumatate de deceniu.

Greii din Parlament care spun adio politicii

Fosti presedinti de partid, vicepremieri sau ministri isi vor incheia din toamna socotelile cu Parlamentul si cu politica. Printre numele grele care se retrag din viata politica sunt Crin Antonescu, Gabriel Oprea si Miron Mitrea, conform Adevarul.

Filmele din cinematografe care iti aduc premii garantate

Cinema City lanseaza, pentru al saselea an consecutiv, campania de vara care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate. Astfel, in perioada 1 iulie-31 august, fiecare bilet la film inseamna un premiu instant, garantat, in orice cinematograf Cinema City din Romania. Premiile constau in bilete gratuite, meniuri si bauturi racoritoare, dulciuri si [].

Doamna cu pantofi albastri. Povestea din Romania care a cucerit internetul. Ce s-a intamplat intr-o sala de judecata din Sibiu

O tanara avocata din Sibiu a postat pe Facebook un mesaj emotionat care arata ca, dincolo de roba de judecator, dincolo de teancurile de dosare si cazuri nerezolvate, in sistemul judiciar din.

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii.

Doi barbati din Brasov care s-au dat drept inspectori ANAF au fost condamnati definitiv pentru inselaciune

Doi barbati au pretins ca sunt inspectori au fiscului si au inceput sa faca controale la restaturantele din centrul Brasovului, potrivit adevarul. ro. Barbatii cereau documente, se prefaceau ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )