Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie din Stefan Voda a pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in R. Moldova a ajuns la 102

Adevărul Adevărul,
O femeie din Stefan Voda a pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in R. Moldova a ajuns la 102

O femeie de 59 ani, din raionul Stefan-Voda, a murit de COVID-19. Ea mai suferea de hipotiroidie si obezitate gr. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 102 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in optsprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei. continuă pe Adevărul

Gestul minunat al unei fete de 14 ani din Lugoj: isi vinde picturile la licitatie si doneaza banii spitalelor. Vreau sa-i sprijin in lupta cu noul coronavirus

O adolescenta din Lugoj pasionata de pictura a dorit sa se implice in lupta impotriva coronavirusului, chiar daca nu are decat 14 ani.

Rise Project: Ofiteri de la fostul Doi sun sfert, aruncati de Arafat in lupta cu noul coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat tocmai a detasat ofiteri DGPI in conducerile tuturor centrelor teritoriale de interventie impotriva Covid 19. Ordinul intern semnat pe 16 aprilie de Arafat si supervizat de ministrul Marcel Vela se afla acum in curs de implementare, dezvaluie Rise Project pe pagina sa de Facebook. Au fost detasati ca invitati, nu ca decidenti. Ca ofiteri ai Directiei de Informatii a MAI, ei stiu cel mai bine ce se intampla pe linie la toate serviciile noastre din interiorul ministerului. , declara Arafat.

Doi sun sfert a fost aruncat in lupta cu noul coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat detaseaza ofiteri ai unitatii de informatii a MAI, DGPI, fosta Doi sun sfert, in conducerile tuturor centrelor teritoriale de interventie impotriva Covid 19. Ordinul intern semnat pe 16 aprilie de Arafat si a fost supervizat de ministrul Marcel Vela.

O angajata a Casei de Pensii Olt, gravida, pozitiva la noul coronavirus. Desi se afla in concediu, si-ar fi vizitat colegii in saptamana dinaintea Pastelui

O femeie care asteapta primul copil, angajata a Casei de Pensii Olt, a fost confirmata cu noul coronavirus. Femeia se afla in concediu de la inceputul lunii, insa si-ar fi vizitat colegii chiar in saptamana dinaintea Pastelui.

Opt angajati ai unei fabrici de confectii din Caracal, confirmati cu noul coronavirus. Unitatea a fost inchisa

Opt angajati ai unei fabrici de confectii din municipiul Caracal au rezultat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. O femeie a prezentat mai intai semnele bolii, ulterior alti sapte colegi afland vestea ca testul este si in cazul lor pozitiv.

Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 579

Numarul deceselor in randul pacientilor confirmati pozitiv cu noul coronavirus ajunge la 579, dupa ce alte patru personae cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani si-au pierdut viata.

O mama asimptomatica si-a infectat 17 din cei 18 copii cu COVID-19

O femeie din New York si-a infectat 17 din cei 18 copii cu COVID-19. Mama copiilor a fost initial asimptomatica iar acum se teme pentru viata ei si a celor mici.

O femeie din Vaslui a murit acasa, pentru ca nu a vrut sa mearga la spital. Se temea de coronavirus

O femeie din Vaslui, care a inceput sa se simta rau, a refuzat sa fie dusa la spital, pentru ca se temea sa nu ia coronavirus din unitatea spitaliceasca.

Noul coronavirus sta bine pe metalele pretioase. Cat rezista virusul pe bijuterii si pe diverse suprafete INFOGRAFIC

Noul coronavirus rezista cel mai mult timp pe bijuterii, pe manere sau pe tacamuri si cel mai putin pe ambalaje sau pe cutii. Atunci cand vine vorba de temperatura, virusul rezista pana la 28 de zile la 4 grade Celsius, in timp ce la 40 de noul coronavirus rezista pana la 6 ore.

Un angajat ANP de la Penitenciarul Botosani, confirmat cu noul coronavirus. Numarul politistilor de peniteciare infectati cu SARS-CoV-2 ajunge la 15

Un angajat al ANP de la Penitenciarul Botosani a fost confirmat pozitiv la testul anti-coronavirus, informeaza un comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) dat publicitatii luni dupa-amiaza. Numarul total al politistilor de penitenciare infectati cu noul coronavirus ajunge astfel la 15, in timp ce in rindul detinutilor nu a fost confirmat pana in prezent niciun caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )