Libnet.ro
UNICEF

11:00

O femeie a fost gasita MOARTA in zona Pasajului Obor din Capitala

Antena3 Antena3,
O femeie a fost gasita MOARTA in zona Pasajului Obor din Capitala

O femeie a fost gasita moarta in aceasta dimineata in zona pasajului Obor din Capitala. Nu se stie in acest moment cum si-a pierdut viata. Din primele informatii se pare ca este vorba despre o femeie in. continuă pe Antena3

O femeie a fost gasita moarta in zona Pasajului Obor din Capitala

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, in zona Pasajului Obor din Capitala.

O femeie a fost gasita moarta in zona Pasajului Obor din Bucuresti

Moarte suspecta in Capitala. O femeie a fost gasita fara suflare, sambata dimineata, in zona Pasajului Obor. Femeia a fost vazuta de trecatorii din zona, care au sunat imediat la 112. Medicii sositi la .

O femeie a fost gasita moarta in zona Bucur Obor din Bucuresti: Politistii audiaza un suspect

Crima in Capitala. O femeie a fost gasita fara suflare in apropierea Pasajulului Obor. Era imbracata sumar si nu avea niciun act de identitate asupra ei. Politistii au dus la audieri un barbat, pe care il.

Incep lucrarile la mall-ul Veranda, aflat vizavi de Piata Obor din Capitala

Compania Prodplast Imobiliare a anuntat miercuri ca incepe lucrarile de constructie la mall-ul Veranda aflat vizavi de Piata Bucur Obor din Capitala. Complexul comercial va avea peste 100 de magazine, un hipermarket Carrefour, o zona verde de 15. 000 de mp, cu parcuri, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport si terase si 1. 200 locuri de parcare. Investitia se ridica la 60 milioane de euro. Mall-ul fost proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si dezvoltatorii promit ca va fi finalizat in 2016.

Targu Mures: Barbat arestat dupa ce ar fi ucis in bataie o femeie, care a fost gasita pe o strada marginasa

Un barbat din Targu Mures a fost arestat preventiv, pentru omor, fiind acuzat ca a ucis in bataie o femeie, care a fost gasita de un trecator pe o strada marginasa din oras. Politistii au descoperit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )