Libnet.ro
UNICEF

21:30

O femeie nevazatoare si-a vazut copilul pentru prima data multumita tehnologiei

Playtech Playtech,
O femeie nevazatoare si-a vazut copilul pentru prima data multumita tehnologiei

In urma cu cateva zile, o mama nevazatoare si-a vazut pentru prima oara copilul cand a folosit o pereche de ochelari minune intitulati eSight. Pentru prima oara, un gadget intitulat eSight a permis unei persoane nevazatoare sa-si poata deslusi cu un grad semnificativ de detalii copilul nou nascut. Experimentul a fost realizat pe o mama []. continuă pe Playtech

Olanda isi creste rezervele de aur pentru prima oara dupa 2008

Olanda si-a majorat rezervele de aur in luna decembrie 2014, pentru prima oara dupa 2008, detinerile acestei tari crescand la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, anunta Fondul Monetar International FMI).

Rusia a refuzat, pentru prima oara, sa acorde ajutor financiar Transnistriei

Rusia a refuzat, pentru prima oara, sa raspunda la apelul Transnistriei privind un ajutor financiar, lansat de liderul nerecunoscut Evgheni Sevciuk. Mai mult, potrivit unor surse citate de Nezavisimaia Gazeta,.

VIDEO O nevazatoare isi vede copilul pentru prima data datorita unor ochelari high-tech

La numai doua ore dupa ce a nascut, o tanara nevazatoare din Canada a reusit sa vada fata copilului sau cu ajutorul unor ochelari produsi dupa o thenologie inovatoare.

Optimistii ii bat pe pesimisti pentru prima oara in 7 ani: romanii, mai increzatori in economie

2014 este cel mai bun an de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, indicele general masurat de Barometrul de Incredere a Consumatorului realizat de GfK pentru Comisia Europeana atingand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )