Libnet.ro
UNICEF

06:00

Femeile au o mai mare deschidere in utilizarea cardului, in timp ce barbatii prefera cash-ul - studiu

Hotnews Hotnews,
 Femeile au o mai mare deschidere in utilizarea cardului, in timp ce barbatii prefera cash-ul - studiu

Femeile sunt mai deschise la modalitatea de plata cu cardul, atat pentru produse cat si pentru servicii, in timp ce barbatii prefera mai degraba cash-ul, arata im studiu EY Romania. Cand platesc cash, romanii achizitioneaza cel mai adesea produse alimentare, imbracaminte si electronice. continuă pe Hotnews

JPMorgan si-a mentinut titlul de cea mai mare banca de investitii din lume

JPMorgan Chase si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca de investitii din lume in primele noua luni din acest an, in conditiile in care a realizat venituri de 17,1 miliarde de dolari, conform unui studiu publicat vineri de compania de consultanta Coalition, transmite Reuters.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul al treilea

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu precedentele trei luni, potrivit celei de-a doua estimari publicate azi de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

INS: PIB, cu 1,8% mai mare decat in T2 2014 (date provizorii)

Produsul Intern Brut PIB) a fost, in trimestrul al treilea din acest an in termeni reali), mai mare cu 1,8% decat in trimestrul precedent, potrivit datelor provizorii publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). Fata de acelasi trimestru din 2013, indicatorul a sporit cu 3,2% pe seria bruta si cu 3% pe cea ajustata sezonier.

Accesul tot mai mare la antiretrovirale a diminuat virulenta HIV

Virulenta HIV, virusul care declanseaza SIDA, pare sa se fi diminuat de-a lungul anilor, pe masura ce populatiile infectate au dobandit un acces tot mai mare la medicamente antiretrovirale, potrivit unui studiu publicat luni, care a fost realizat in Africa.

Bucharest Christmas Shopping, cel mai mare targ de cadouri, si-a deschis portile in Capitala

Bucharest Christmas Shopping, cel mai mare targ de cadouri din Bucuresti, si-a deschis portile luni, 1 decembrie, la Romexpo. Acesta ramane deschis pana pe 21 decembrie.

VIDEO Cel mai mare brad de Craciun uman din lume

Un pom de Craciun format dintr-o mare de oameni a batut recordul mondial ca cel mai mare brad uman luni, au anuntat surse oficiale. Aproape 3 000 de persoane au participat la alcatuirea lui.

Ne vom concentra in perioada urmatoare pe pietele cu cel mai mare potential de pe glob

Printul Khaled bin Alwaleed, fiul lui Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat, prin fondul de investitii KBW Investments, 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )