Libnet.ro
UNICEF

16:30

O fetita de patru luni a murit din cauza rujeolei, la Craiova. Acesta este al 27-lea caz de deces

Adevărul Adevărul,
O fetita de patru luni a murit din cauza rujeolei, la Craiova. Acesta este al 27-lea caz de deces

O fetita de patru luni din Craiova a murit la spital, vineri dimineata, dupa ce a luat rujeola de la mama sa in varsta de 16 ani, care nu era vaccinata impotriva bolii. continuă pe Adevărul

O fetita de 4 luni a murit din cauza rujeolei. Mama ei, in varsta de 16 ani, nevaccinata, i-ar fi dat boala

O fetita in varsta de patru luni a murit intr-un spital din Craiova din cauza rujeolei, informeaza Digi 24. Acesta ar fi al 27-lea deces din cauza rujeolei in cadrul epidemiei care s-a raspandit in tara incepand cu anul trecut.

UPDATE O fetita in varsta de patru luni a murit intr-un spital din Craiova din cauza rujeolei. Acesta ar fi al 27-lea deces din cauza epidemiei de rujeola. Mama ei (16 ani), nevaccinata, i-ar fi dat boala

O fetita in varsta de patru luni a murit intr-un spital din Craiova din cauza rujeolei. Acesta ar fi al 27-lea deces din cauza rujeolei in cadrul epidemiei care s-a raspandit in tara incepand cu anul trecut.

inca un deces din cauza rujeolei. Un copil de patru luni a murit la Craiova

Inca un deces din cauza rujeolei. O fetita de patru luni a murit la Craiova. Copilul, din comuna doljeana Catane, a murit joi la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, informeazaGazeta de.

Copiii mor, guvernantii vorbesc: Numarul deceselor din cauza rujeolei a ajuns la 27 (VIDEO)

Rujeola continua sa ia vieti de copii. O fetita de doar patru luni, din comuna doljeana Catane, a murit la spital. Micuta se pare ca a luat boala de la mama sa care nu era vaccinata. 27 de copii au murit de.

O fetita de patru luni a murit la Craiova, dupa ce ar fi luat rujeola de la mama sa nevaccinata. Acesta este al 27-lea deces de la izbucnirea epidemiei

O fetita de patru luni, din comuna doljeana Catane, a murit, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, din cauza rujeolei.

Epidemia de rujeola face a 27-a victima. O fetita de patru luni a murit la Craiova, dupa ce ar fi luat rujeola de la mama sa nevaccinata

O fetita de patru luni, din comuna doljeana Catane, a murit, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, din cauza rujeolei.

Sase copii au murit in Dolj din cauza rujeolei. Ministrul Sanatatii: Vaccinarea este singurul mod de prevenire a bolii

Ministrul Sanatatii, Florin Bodog, a declarat astazi la Craiova, ca vaccinarea impotriva rujeolei este singurul mod de prevenire a bolii.

O fetita de patru luni a murit la Craiova. Ea ar fi avut rujeola

O fetita de patru luni, din comuna doljeana Catane, care suferea de rujeola, a murit joi la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

Politia din Australia, implicata intr-un scandal urias: Un barbat de 50 de ani ar fi murit din cauza ca ofiterii au refuzat sa ii dea acces la medicamente dupa ce a fost arestat

Acuzatii grave din partea familiei unui barbat care a incetat din viata din cauze motive medicale dupa ce a fost arestat pentru violenta domestica. Acestia sustin ca politistii din Adelaide ar fi.

Datorita sau din cauza vantului s-a spart fereastra?. Cand folosim prepozitiile din cauza si datorita

Un profesor de limba romana a explicat pentru Adevarul diferenta dintre prepozitiile datorita si din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )