Libnet.ro
UNICEF

18:00

O fetita de patru luni a murit la Craiova. Ea ar fi avut rujeola

România Liberă România Liberă,
O fetita de patru luni a murit la Craiova. Ea ar fi avut rujeola

O fetita de patru luni, din comuna doljeana Catane, care suferea de rujeola, a murit joi la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. continuă pe România Liberă

O fetita de patru luni a murit din cauza rujeolei, la Craiova. Acesta este al 27-lea caz de deces

O fetita de patru luni din Craiova a murit la spital, vineri dimineata, dupa ce a luat rujeola de la mama sa in varsta de 16 ani, care nu era vaccinata impotriva bolii.

UPDATE O fetita in varsta de patru luni a murit intr-un spital din Craiova din cauza rujeolei. Acesta ar fi al 27-lea deces din cauza epidemiei de rujeola. Mama ei (16 ani), nevaccinata, i-ar fi dat boala

O fetita in varsta de patru luni a murit intr-un spital din Craiova din cauza rujeolei. Acesta ar fi al 27-lea deces din cauza rujeolei in cadrul epidemiei care s-a raspandit in tara incepand cu anul trecut.

Epidemia de rujeola face a 27-a victima. O fetita de patru luni a murit la Craiova, dupa ce ar fi luat rujeola de la mama sa nevaccinata

O fetita de patru luni, din comuna doljeana Catane, a murit, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, din cauza rujeolei.

O fetita de patru luni a murit la Craiova, dupa ce ar fi luat rujeola de la mama sa nevaccinata. Acesta este al 27-lea deces de la izbucnirea epidemiei

O fetita de patru luni, din comuna doljeana Catane, a murit, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, din cauza rujeolei.

inca un deces din cauza rujeolei. Un copil de patru luni a murit la Craiova

Inca un deces din cauza rujeolei. O fetita de patru luni a murit la Craiova. Copilul, din comuna doljeana Catane, a murit joi la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, informeazaGazeta de.

O fetita de 4 luni a murit din cauza rujeolei. Mama ei, in varsta de 16 ani, nevaccinata, i-ar fi dat boala

O fetita in varsta de patru luni a murit intr-un spital din Craiova din cauza rujeolei, informeaza Digi 24. Acesta ar fi al 27-lea deces din cauza rujeolei in cadrul epidemiei care s-a raspandit in tara incepand cu anul trecut.

Excedent bugetar de 0,17% din PIB

Bugetul general consolidat a incheiat primele patru luni ale anului 2017 cu un excedent de 1,35 miliarde de lei, respectiv 0,17% din PIB, in conditiile in care veniturile de 80,1 miliarde lei 9,8% din PIB) au fost cu 8,4% mai mari fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit datelor transmise, ieri, de Ministerul Finantelor Publice MFP).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )