Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fiica actorului din Pistruiatul, implicata intr-un dosar de prostitutie in Italia

B1 B1,
Fiica actorului din Pistruiatul, implicata intr-un dosar de prostitutie in Italia

Interpretul rolului principal din filmul Pistruiatul, Costel Baloiu, a intrat intr-un con de umbra dupa rolul din Roscovanul, iar viata ii da lovitura dupa lovitura. Dupa ce a fost parasit de. continuă pe B1

Perchezitii la o scoala generala din Targu Jiu, intr-un dosar de posibile fraude la Evaluarea Nationala

Procurorii fac perchezitii, luni, la Scoala Nr. 4 Alexandru Stefulescu din Targu Jiu, intr-un dosar privind suspiciuni de frauda la examenul de Evaluare Nationala sustinut de elevii de clasa a opta, afirma.

Fostul presedinte francez, Nicolas Sarkozy, arestat intr-un dosar de coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat in arest preventiv marti dimineata, intr-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenta, o masura fara precedent impotriva unui fost sef al statului francez, a declarat pentru AFP o sursa judiciara.

Perchezitii la Federatia Romana de Ciclism, intr-un dosar de abuz in serviciu si evaziune fiscala

Politistii fac luni dimineata perchezitii la sediul Federatiei Romane de Ciclism, intr-un dosar privind infractiuni de abuz in serviciu, fals intelectual si evaziune fiscala, in care sunt suspectati.

Perchezitii la Federatia Romana de Ciclism, intr-un dosar de abuz in serviciu si evaziune fiscala

Politistii fac perchezitii la sediul Federatiei Romane de Ciclism, intr-un dosar privind infractiuni de abuz in serviciu, fals intelectual si evaziune fiscala, in care sunt suspectati presedintele si.

Perchezitii la Federatia Romana de Ciclism, intr-un dosar de evaziune fiscala si abuz in serviciu

Politistii fac perchezitii la sediul Federatiei Romane de Ciclism, intr-un dosar privind infractiuni de abuz in serviciu, fals intelectual si evaziune fiscala, in care sunt suspectati presedintele si secretarul FRC, precum si administratorii unor firme, au declarat surse din Politie.

Perchezitii la Federatia Romana de Ciclism, intr-un dosar de abuz in serviciu si evaziune fiscala

Politistii fac perchezitii la sediul Federatiei Romane de Ciclism, intr-un dosar privind infractiuni de abuz in serviciu, fals intelectual si evaziune fiscala, in care sunt suspectati presedintele si secretarul FRC, precum si administratorii unor firme.

O familie de bulgari, implicata intr-un accident rutier pe Valea Oltului. O persoana a decedat

Accidentul s-a inregistrat in urma cu putin timp pe Valea Oltului, pe DN 7. Din primele date, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un parapet de pe marginea drumului. Potrivit politiei, o persoana a decedat, iar doua fete aflate in masina au fost ranite.

Perchezitii la 19 sedii ale unei firme de brokeraj, intr-un dosar cu polite false cu un prejudiciu estimat la 800.000 de euro

Politistii bucuresteni fac perchezitii, joi, la 19 sedii ale unei firme de brokeraj care ar fi folositprograme de calculator piratatepentru eliberarea politelor de asigurare, prejudiciul fiind estimat la 800. 000 de euro, au declarat pentru Mediafax oficiali din Politia Capitalei. Seful firmei, audiat de politisti.

Perchezitii la 19 firme de brokeraj, intr-un dosar cu prejudiciu de 800.000 de euro

Politistii bucuresteni fac perchezitii, joi, la 19 sedii ale unei firme de brokeraj care ar fi folosit pentru eliberarea politelor de asigurare programe de calculator piratate, prejudiciul fiind estimat la 800. 000 de euro, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

Perchezitii la Bihor, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 6 milioane de lei si 600 de mii de euro

Politistii din Bihor efectueaza, marti dimineata, 13 perchezitii la sase sedii de societati comerciale si la locuintele a sapte persoane banuite ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 6 milioane de lei si sase sute de mii de euro, prin evaziune fiscala si obtinere de fonduri ilegale.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )