Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fiica presedintelui Basescu, Ioana, a cumparat 300 de hectare de teren agricol in comuna Nana

Adevărul Adevărul,
Fiica presedintelui Basescu, Ioana, a cumparat 300 de hectare de teren agricol in comuna Nana

Investitiile in terenuri tenteaza si familia prezidentiala. Ioana, fiica presedintelui Traian Basescu, este proprietara a 300 de hectare de teren agricol in judetul Calarasi, in comuna Nana, la 50 de kilometri de Capitala. Adrian Radulescu, consilier prezidential pe probleme agricole, este cel care s-a ocupat de aceasta tranzactie. continuă pe Adevărul

Ioana Basescu a cumparat 300 hectare teren agricol in zona localitatii Nana. Adrian Radulescu, consilier prezidential: Ioana a vrut sa cumpere un teren si i-am spus e foarte bun. A fost luat prin credit bancar

Ioana Basescu, fiica presedintelui, a cumparat un teren agricol de 350 de hectare in judetul Calarasi, in zona localitatii Nana, anunta Antena 3, care precizeaza ca operatiunea de vanzare-cumparare a fost trecuta in Registrul Agricol in data de 19 septembrie 2013.

Investitie. Fiica presedintelui Basescu, Ioana, a cumparat 300 de hectare de teren agricol in comuna Nana

Investitiile in terenuri tenteaza si familia prezidentiala. Ioana, fiica presedintelui Traian Basescu, este proprietara a 300 de hectare de teren agricol in judetul Calarasi, in comuna Nana, la 50 de kilometri de Capitala. Adrian Radulescu, consilier prezidential pe probleme agricole, este cel care s-a ocupat de cumpararea terenului.

Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 350 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la mosie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Presedintele Traian Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, Ioana, 350 de hectare de teren arabil, in judetul Calarasi. Terenul, compact, se afla pe raza localitatii Nana. Update 15.

Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la mosie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Presedintele Traian Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, Ioana, 290 de hectare de teren arabil, in judetul Calarasi. Terenul, compact, se afla pe raza localitatii Nana. Update 15.

Presedintele Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 350 de hectare de teren. Lotul, lucrat de un evazionist

Presedintele Traian Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, Ioana, 350 de hectare de teren arabil, in judetul Calarasi. Terenul, compact, se afla pe raza localitatii Nana, potrivit Antena 3. Operatiu.

Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala.

Fiica presedintelui CJ Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziuen fiscala, in dosarul in care este anchetat si fostul angajat SGG, Marcel Pavaleanu. Prejudiciul in acest caz este de aproximativ 35 de milioane de euro. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au inceput urmarirea penala si fata de biroul notarial pe care aceasta il detine, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. Citeste si: Fiica presedintelui CJ Prahova, .

UPDATE. Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala. ...

UPDATE:Marcel Pavaleanu, fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Ponta, Marcel Pavaleanu, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, apare in fotografiile de nunta ale Andreei Cosma, fiica presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, informeaza Centrul de Investigatii Media. In aceleasi fotografii atasate in material) apare si Razvan Alexe, un interlop cercetat in acelasi dosar. Pe numele lui Alexe a fost emis un mandat de arestare in lipsa. --- Fiica presedintelui .

Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal.

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este anchetata penal de procurorii de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pentru evaziune fiscala si spalare de bani, motivand ca fiica lui Mircea Cosma ar fi infiintat mai multe firme fantoma. Stire in curs de actualizare.

Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala.

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este anchetata penal de procurorii de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG, Marcel Pavaleanu. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale fata de fiica lui Mircea Cosma pentru evaziune fiscala si spalare de bani, motivand ca Andreea Cosma ar fi infiintat mai multe firme fantoma, prin intermediul carora ar fi realizat returnari ilegale de TVA si creditari fictive. Citeste .

UPDATE Andreea Cosma, fiica presedintelui CJ Prahova, cercetata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Andreea Cosma, fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar ce are legatura cu arestarea fostului consilier guvernamental Marcel Pavaleanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )