Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 350 de hectare de teren. Lotul, lucrat de un evazionist

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 350 de hectare de teren. Lotul, lucrat de un evazionist

Presedintele Traian Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, Ioana, 350 de hectare de teren arabil, in judetul Calarasi. Terenul, compact, se afla pe raza localitatii Nana, potrivit Antena 3. Operatiu. continuă pe Antena3

Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 350 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la mosie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Presedintele Traian Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, Ioana, 350 de hectare de teren arabil, in judetul Calarasi. Terenul, compact, se afla pe raza localitatii Nana. Update 15.

Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 350 de hectare de teren. Vezi imagini de la mosie. Lotul, lucrat de un evazionist

Update 15. 25 - Urmariti, in videoul de mai jos, imagini de la mosia presedintelui Traian Basescu. Updated 13. 30 - Si consilierul prezidential Adrian Radulescu a confirmat tranzactia. Consilierul prezidential.

Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la mosie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Presedintele Traian Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, Ioana, 290 de hectare de teren arabil, in judetul Calarasi. Terenul, compact, se afla pe raza localitatii Nana. Update 15.

Basescu a cumparat, prin intermediul fiicei sale, 350 de hectare de teren. Lotul, lucrat de un evazionist. Primarul din comuna confirma tranzactia

Updated 13. 30 - Si consilierul prezidential Adrian Radulescu a confirmat tranzactia. Consilierul prezidential Adrian Radulescu a confirmat, in cele din urma, tranzactia. N-am fost in timpul programului, am fost.

Ioana Basescu a cumparat 300 hectare teren agricol in zona localitatii Nana. Adrian Radulescu, consilier prezidential: Ioana a vrut sa cumpere un teren si i-am spus e foarte bun. A fost luat prin credit bancar

Ioana Basescu, fiica presedintelui, a cumparat un teren agricol de 350 de hectare in judetul Calarasi, in zona localitatii Nana, anunta Antena 3, care precizeaza ca operatiunea de vanzare-cumparare a fost trecuta in Registrul Agricol in data de 19 septembrie 2013.

Presedintele Basescu aproba o solicitare a ONU, ca SPP sa asigure protectia oficialilor ...

Presedintele Traian Basescu a aprobat o solicitare a Secretariatului Organizatiei Natiunilor Unite pentru ca o echipa a SPP sa asigure protectia oficialilor ONU in Siria si pe timpul vizitelor in alte regiuni. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale dat publicitatii marti, Traian Basescu a aprobat joi, 31 octombrie, solicitarea Secretariatului Organizatiei Natiunilor Unite ONU) referitoare la executarea misiunii de protectie apropiata a coordonatorului special si a altor .

FOTO Cum si-a serbat presedintele Basescu ziua de nastere

Presedintele Traian Basescu a publicat astazi, la implinirea a 62 de ani, mai multe fotografii in care apare alaturi de familia sa.

GALERIE FOTO Cum si-a serbat presedintele Basescu ziua de nastere

Presedintele Traian Basescu a publicat astazi, la implinirea a 62 de ani, mai multe fotografii in care apare alaturi de familia sa.

Ce procedura vor trebui sa urmeze presedintele Basescu si premierul Ponta.

Curtea Constitutionala a decis, ieri, ca legea privind reprezentarea Romaniei in domeniul afacerilor externe este constitutionala. Judecatorii CCR au respins o contestatie a presedintelui Traian Basescu. Potrivit legii declarate constitutionale, Guvernul transmite celor doua Camere ale Parlamentului, cu minimum 10 zile calendaristice inaintea reuniunii Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte. Inaintea reuniunii Consiliului European, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )