Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce procedura vor trebui sa urmeze presedintele Basescu si premierul Ponta.

România Liberă România Liberă,
Ce procedura vor trebui sa urmeze presedintele Basescu si premierul Ponta.

Curtea Constitutionala a decis, ieri, ca legea privind reprezentarea Romaniei in domeniul afacerilor externe este constitutionala. Judecatorii CCR au respins o contestatie a presedintelui Traian Basescu. Potrivit legii declarate constitutionale, Guvernul transmite celor doua Camere ale Parlamentului, cu minimum 10 zile calendaristice inaintea reuniunii Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte. Inaintea reuniunii Consiliului European, . continuă pe România Liberă

Premierul Ponta si Valeriu Zgonea considera ca afirmatiile comisarului Reding au fost traduse eronat

Comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, nu a facut comentarii negative la adresa Romaniei, fiind traduse eronat afirmatiile acesteia, a clarificat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu.

Presedintele Basescu aproba o solicitare a ONU, ca SPP sa asigure protectia oficialilor ...

Presedintele Traian Basescu a aprobat o solicitare a Secretariatului Organizatiei Natiunilor Unite pentru ca o echipa a SPP sa asigure protectia oficialilor ONU in Siria si pe timpul vizitelor in alte regiuni. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale dat publicitatii marti, Traian Basescu a aprobat joi, 31 octombrie, solicitarea Secretariatului Organizatiei Natiunilor Unite ONU) referitoare la executarea misiunii de protectie apropiata a coordonatorului special si a altor .

FOTO Cum si-a serbat presedintele Basescu ziua de nastere

Presedintele Traian Basescu a publicat astazi, la implinirea a 62 de ani, mai multe fotografii in care apare alaturi de familia sa.

GALERIE FOTO Cum si-a serbat presedintele Basescu ziua de nastere

Presedintele Traian Basescu a publicat astazi, la implinirea a 62 de ani, mai multe fotografii in care apare alaturi de familia sa.

Oficial MFE: 20% din fondurile UE vor trebui folosite pentru combaterea schimbarilor climatice

Tara noastra va trebui sa demonstreze ca 20% din viitoarele fonduri europene vor fi folosite pentru combaterea schimbarilor climatice, sustine Madalina Iliuta, consilier in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, conform unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )