Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filote: Coruptia din Romania, preocuparea majora la Bruxelles; poate sa cangreneze o intreaga tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Filote: Coruptia din Romania, preocuparea majora la Bruxelles; poate sa cangreneze o intreaga tara

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, a declarat, ieri, la Alba Iulia, ca la Bruxelles coruptia din Romania reprezinta cea mai mare ingrijorare, iar aceasta este un fenomen care poate sa cangreneze o intreaga tara. continuă pe Ziarul Bursa

Nesfarsitele santiere in care se zbat 500 de scoli din Romania

La ora aceasta 500 de scoli din Romania se afla in santier, fiind rehabilitate cu bani europeni. Lucrarile au inceput inca din 2007 si ar urma sa se incheie in 2016, a spus azi vicepremierul Liviu Dragnea.

Chinezii analizeaza discret activele Enel din Romania

Si Electrica SA s-ar fi decis sa se uite la datele fostei sale filiale Muntenia Sud Chinezii le-ar fi solicitat oficialilor Enel acces la camera de date ale activelor grupului italian din Romania, sustin surse apropiate situatiei. La fel ar fi facut si Electrica SA pentru societatile Enel rezultate in urma privatizarii fostei sale filiale Muntenia Sud, mai afirma sursele noastre. Conform contractului de privatizare, statul roman are drept de preemptiune pentru achizitia pachetelor majoritare de actiuni detinute de Enel la entitatile care au luat nastere din Electrica Muntenia Sud. Italienii au scos, recent, la vanzare firmele de distributie si furnizare a electricitatii din tara noastra, pe care le-au dobandit in urma privatizarii Electrica Dobrogea, Electrica Banat si Electrica Muntenia Sud.

GALERIE FOTO Cel mai mare pod hobanat din Romania

Finantat prin Programul Operational Sectorial in Transporturi din fonduri structurale ale Uniunii Europene si de la bugetul statului, proiectul are ca termen de finalizare data de 31 octombrie 2014.

Singura deturnare de avion din Romania comunista. Avem si cealalta jumatate a povestii

La 27 mai 1971 avea loc prima si ultima deturnare de avion din perioada comunista. Pe scurt: sase barbati au intrat pe aeroportul din Oradea, au luat ostateci echipajul si cei 16 pasageri ai cursei de Bucuresti si au fortat decolarea. Dupa un zbor cu peripetii, au auterizat, insa, la Viena.

Faze tari: Patru pompieri au ajuns la spital, electrocutati, in timp ce participau la provocarea galetii cu apa Ice Bucket Challenge; Puiul de urs marsupial care face senzatie pe net; Lacurile blestemate din Romania. Balta care a inghitit o nunta intreag

Momentul care iti taie rasuflarea! Ce a facut acest bebelus la cateva secunde dupa nastere! O proaspata mamica si doctorii care o asistau au ramas fara cuvinte cand au vazut totul. Imediat dupa ce a iesit din pantece, bebelusul. Apel de tot rasul la 911. Un barbat s-a plans ca a platit 350 de dolari doar pentru o repriza de striptease. Cei de la apelurile de urgenta au avut parte de o reclamatie neobisnuita, scrie Elite Daily. Astfel, un barbat aflat in vacanta in Montana.

Business report: Sistemul penitenciar, o gaura de un miliard de lei pe an; De ce toti investitorii plaseaza bani in titlurile de stat germane si mai platesc si o taxa pentru asta!; Starbucks-ul turcesc intra pe piata din Romania

Cat mai costa un apartament in marile orase din tara. Garsoniere nou-construite in Bucuresti s-au ieftinit cu 56%, de la 2. 519 la 1. 108 euro pe metru patrat. Windows 9 vine pe 30 septembrie. Microsoft va prezenta luna viitoare, in avanpremiera, succesorul sistemului de operare Windows 8, in cadrul unui eveniment.

Cateva solutii pentru blocajele sistemului public din Romania, gasite de expertii americani (Raportul CEPA, partea II)

In Romania, dezbaterea despre reforma administrativa, functionarea institutiilor si calitatea serviciilor publice de care ar trebui sa se bucure cetatenii a ramas intr-o zona marginala in comparatie cu alte state europene. La 25 de ani de la caderea comunismului continuam sa ne confrutam cu provocari care ar fi trebuit rezolvate - urmand modelul altor state din regiune - in primii ani ai tranzitiei: transparenta decizionala, informatizarea institutiilor si a serviciilor pentru cetateni, capacitatea manageriala scazuta, reforma functiei publice, profesionalismul personalului din institutiile statului, eficientizarea serviciilor si accentul pe satisfactia clientului-cetatean; se arata in raportul think-tankului american The Center for European Policy Analysis CEPA).

Spitalele din Romania au ramas fara rezerve de sange: Ministerul Sanatatii trage un semnal de alarma

Ministerul Sanatatii a facut un apel la populatie, cerand sa doneze sange, in contextul in care spitalele din tara s-au plans ca au ramas fara rezerve de sange, potrivit Capital. Din cauza deficitului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )