Libnet.ro
UNICEF

14:00

Finantarile Raiffeisen Leasing au crescut anul trecut cu 15%, la 86,4 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantarile Raiffeisen Leasing au crescut anul trecut cu 15%, la 86,4 milioane euro

Valoarea volumelor finantate anul trecut de Raiffeisen Leasing a crescut cu 15%, la 86,4 milioane euro, din care 65% au fost generate prin banca, iar compania de leasing a obtinut un profit de trei milioane euro, cu 25% mai mare fata de anul precedent. continuă pe Ziarul Bursa

Finantarile Raiffeisen Leasing au crescut cu 15%

Valoarea volumelor finantate anul trecut de Raiffeisen Leasing a crescut cu 15%, la 86,4 milioane euro, din care 65% au fost generate prin banca, potrivit datelor furnizate de companie.

Finantarile Raiffeisen Leasing au crescut cu 15%, la 86,4 mil. euro

Valoarea volumelor finantate anul trecut de Raiffeisen Leasing a crescut cu 15%, la 86,4 milioane euro, din care 65% au fost generate prin banca, iar compania de leasing a obtinut un profit de trei milioane euro, cu 25% mai mare fata de anul precedent.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a triplat anul trecut profitul

Raiffeisen Banca pentru Locuinte RBL) a ajuns anul trecut la contracte de economisire-creditare in valoare de 2,8 miliarde lei, in crestere cu circa 9% fata de 2012, si a obtinut un profit triplu, de peste 1,7 milioane lei, depozitele atrase de la clienti avansand cu 24%, la 325 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Numarul abonatilor TV a crescut cu 5,7% anul trecut

Numarul abonatilor la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale a crescut cu 5,7% anul trecut, la 6,4 milioane, acoperind peste 85% dintre gospodariile din Romania, a anuntat autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM).

Profitul Grupului Raiffeisen a crescut cu 14,3% in 2013

Grupul Raiffeisen Zentralbank osterreich AG RZB), compus din Grupul Raiffeisen Banking si participatiile acestuia, a inregistrat, pentru anul 2013, un profit de 1. 049 milioane de euro inainte de perceperea taxelor), in crestere cu 14,3% fata de anul precedent, potrivit informatiilor incluse intr-un comunicat al companiei.

Avem aproximativ acelasi buget pentru Paste ca anul trecut - 358 lei/persoana

Bugetul mediu alocat sarbatoririi Pastelui in acest an nu a crescut aproape deloc din 2013, suma medie alocata situandu-se acum in jurul valorii de 359 lei/persoana, fata de 358 lei/persoana in 2013, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center si trimis redactiei.

Peste 37 milioane de utilizatori au fost afectati de atacuri de tip phishing anul trecut, arata un raport Kaspersky

Numarul de utilizatori de internet care s-au confruntat cu atacuri phishing a crescut de la 19,9 milioane in 2012, la 37,3 milioane anul trecut, arata un studiu Kaspersky Lab. Facebook, Yahoo, Google si Amazon sunt printre principalele tinte ale infractorilor cibernetici. Atacurile de phishing au vizat, in principal, utilizatori din Rusia, SUA, India, Vietnam si Marea Britanie.

Valoarea tranzactiilor imobiliare a depasit in primul trimestru nivelul din intreg anul trecut. Cele mai mari transferuri: Upground si Innovations

Valoarea tranzactiilor cu proiecte imobiliare din Romania a crescut spectaculos in primul trimestru, la 303 milioane de euro, depasind nivelul din intreg anul trecut, piata locala plasandu-se pe pozitia a treia in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia si Rusia.

Anul trecut in Romania erau 6,4 milioane de abonati la serviciile TV contra-cost, dintre care 38% in mediul rural

In anul 2013, numarul total de abonati la serviciile TV furnizate contra-cost a inregistrat o crestere de 5,7%, atingand valoarea de 6,4 milioane, de remarcat fiind faptul ca numarul celor care receptioneaza programe prin retele de cablu si, respectiv, tehnologie IP IPTV) continua sa creasca constant, a anuntat marti autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Practic, la sfarsitul anului 2013, peste 85% dintre gospodariile din Romania beneficiau de servicii de retransmisie a programelor TV. In mediul rural erau 2,5 milioane de abonati TV, adica 38% din numarul total, cei mai multi dintre acestia fiind abonati la servicii TV prin satelit DTH).

SIF Muntenia solicita Prospectiuni sa distribuie profitul de anul trecut sub forma de dividende

SIF Muntenia SIF4), actionar semnificativ al Prospectiuni PRSN), solicita companiei sa distribuie sub forma de dividende profitul net de anul trecut si, totodata, sa prezinte un raport privind activitatea filialelor din strainatate, potrivit unui comunicat transmis, astazi, pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )