Libnet.ro
UNICEF

16:00

Numarul abonatilor TV a crescut cu 5,7% anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numarul abonatilor TV a crescut cu 5,7% anul trecut

Numarul abonatilor la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale a crescut cu 5,7% anul trecut, la 6,4 milioane, acoperind peste 85% dintre gospodariile din Romania, a anuntat autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). continuă pe Wall-Street Ro

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a triplat anul trecut profitul

Raiffeisen Banca pentru Locuinte RBL) a ajuns anul trecut la contracte de economisire-creditare in valoare de 2,8 miliarde lei, in crestere cu circa 9% fata de 2012, si a obtinut un profit triplu, de peste 1,7 milioane lei, depozitele atrase de la clienti avansand cu 24%, la 325 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

SIF Muntenia solicita Prospectiuni sa distribuie profitul de anul trecut sub forma de dividende

SIF Muntenia SIF4), actionar semnificativ al Prospectiuni PRSN), solicita companiei sa distribuie sub forma de dividende profitul net de anul trecut si, totodata, sa prezinte un raport privind activitatea filialelor din strainatate, potrivit unui comunicat transmis, astazi, pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane de lei, in urcare cu 2,9% fata de 2012, din care 27,2 milioane de lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu.

Finantarile Raiffeisen Leasing au crescut cu 15%

Valoarea volumelor finantate anul trecut de Raiffeisen Leasing a crescut cu 15%, la 86,4 milioane euro, din care 65% au fost generate prin banca, potrivit datelor furnizate de companie.

Liebherr si-a crescut vanzarile cu 38%

Liebherr, activant in industria frigiderelor si a congelatoarelor, a inregistrat anul trecut, in Romania, vanzari in cre and stere cu 38% fa and ta de 2012, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Anul trecut in Romania erau 6,4 milioane de abonati la serviciile TV contra-cost, dintre care 38% in mediul rural

In anul 2013, numarul total de abonati la serviciile TV furnizate contra-cost a inregistrat o crestere de 5,7%, atingand valoarea de 6,4 milioane, de remarcat fiind faptul ca numarul celor care receptioneaza programe prin retele de cablu si, respectiv, tehnologie IP IPTV) continua sa creasca constant, a anuntat marti autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Practic, la sfarsitul anului 2013, peste 85% dintre gospodariile din Romania beneficiau de servicii de retransmisie a programelor TV. In mediul rural erau 2,5 milioane de abonati TV, adica 38% din numarul total, cei mai multi dintre acestia fiind abonati la servicii TV prin satelit DTH).

Avem aproximativ acelasi buget pentru Paste ca anul trecut - 358 lei/persoana

Bugetul mediu alocat sarbatoririi Pastelui in acest an nu a crescut aproape deloc din 2013, suma medie alocata situandu-se acum in jurul valorii de 359 lei/persoana, fata de 358 lei/persoana in 2013, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center si trimis redactiei.

60% din abonamentele de internet fix, contractate anul trecut de persoanele fizice, permiteau viteze de transfer al datelor de cel putin 30 Mbps

La sfarsitul anului trecut, in Romania erau 3,8 milioane de conexiuni la internet fix in banda larga, in crestere anuala cu 7%, iar dintre acestea aproximativ 3,5 milioane de conexiuni erau instalate persoanelor fizice crestere anuala de 8%), arata datele comunicate luni de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Din totalul de 3,8 milioane de conexiuni, aproximativ 1 milion erau instalate in mediul rural, inregistrand o crestere cu 13% fata de anul 2012, restul de 2,8 milioane fiind instalate in mediul urban, in crestere anuala cu 5%.

Plati mai mari catre victimele strazii, anul trecut

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit, in 2013, despagubiri totale de 30,27 milioane lei, in crestere cu 2,88% fata de anul precedent, cand valoarea inregistrata a fost de 29,42 milioane lei, potrivit unui raport prezentat de Sorin Greceanu, directorul general al FPVS.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )