Libnet.ro
UNICEF

18:30

Plati mai mari catre victimele strazii, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plati mai mari catre victimele strazii, anul trecut

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit, in 2013, despagubiri totale de 30,27 milioane lei, in crestere cu 2,88% fata de anul precedent, cand valoarea inregistrata a fost de 29,42 milioane lei, potrivit unui raport prezentat de Sorin Greceanu, directorul general al FPVS. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane de lei, in urcare cu 2,9% fata de 2012, din care 27,2 milioane de lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin. Vezi cine e pe primul loc in acest clasament

Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin. in tara noastra s-au produs anul trecut, peste 4 milioane de hectolitri de vin. Pe primul loc in acest clasament se afla Italia, cu o.

Business Report: Prea saraci ca sa dam faliment! Statul redeschide minele si le privatizeaza; Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin, in 2013; Listarea Romtelecom, sub semnul intrebarii

Romania ocupa locul al doilea in regiune dupa rata insolventelor la numarul de firme active. Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare. De maine, avem legea prin care strainii pot cumpara teren in Romania, pe persoana fizica. Sambata va intra in vigoare Legea privind.

SIF Muntenia solicita Prospectiuni sa distribuie profitul de anul trecut sub forma de dividende

SIF Muntenia SIF4), actionar semnificativ al Prospectiuni PRSN), solicita companiei sa distribuie sub forma de dividende profitul net de anul trecut si, totodata, sa prezinte un raport privind activitatea filialelor din strainatate, potrivit unui comunicat transmis, astazi, pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Orasele-fantoma: Drama comunelor transformate in orase: impozite si taxe mai mari, dar oportunitati de investitii mai mici

Primarul orasului valcean Ocnele Mari vrea sa readuca urbea la stadiul de comuna, urmand sa propuna locuitorilor un referendum pentru retrogradare. Primarul e nemultumit ca nu primeste bani de la Guvern pentru asfaltare si spune ca daca daca orasul ar redeveni comuna, taxele si impozitele locale ar scadea si ar putea accesa mai multe fonduri europene. Si primarul din orasul Livada Satu-Mare) vrea sa readuca orasul la stadiul de comuna. Orasul a capatat acest statut in 2006, insa locuitorii nu au avut niciun beneficiu, sustine edilul, din contra, impozitele pe case si terenuri s-au dublat si nu au putut accesa fonduri europene. Aceste cereri de retrogradare vin dupa ce in ultimii zece ani 175 de sate au devenit comune si 43 de comune au devenit orase. Pe langa aspectul legat de madria locala, singurii care au avut de castigat au fost primarii si consilierii locali care au primit salarii si indemnizatii mai mari si au putut angaja mai multi oameni la primarie.

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, despagubiri de peste 30 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit in 2013 despagubiri de 30,3 milioane lei, cu 2,9% mai mari decat nivelul de 29,4 milioane lei din 2012), dintre care 27,2 milioane lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu, citat de surse din presa.

BenQ asteapta vanzari cu 10% mai mari in 2014 pe piata locala

Compania taiwaneza de electronice BenQ estimeaza pentru 2014 un avans de 10% al vanzarilor comparativ cu anul precedent in tara, pe fondul cresterii apetitului de consum al utilizatorilor in preajma Campionatului Mondial de Fotbal si diversificarii portofoliului cu 25 de produse noi, spun reprezentantii companiei. BenQ estimeaza ca piata totala a proeictoarelor se va apropia anul acesta de 10 milioane euro.

incasari mai mari cu peste un milion de euro din taxe si impozite locale

Incasarile din taxe si impozite locale au crescut semnificativ in anul 2014 fata de 2013. Astfel, pana la data de 31 martie baimarenii s-au inghesuit la ghisee sa isi achite darile la autoritatea locala pentru a beneficia de reducerea de zece procente oferita de municipalitate. Datorita acestui fapt bugetul local a cunoscut o crestere a incasarilor de mai bine de un milion de euro comparativ cu primul trimestru al anului precedent.

60% din abonamentele de internet fix, contractate anul trecut de persoanele fizice, permiteau viteze de transfer al datelor de cel putin 30 Mbps

La sfarsitul anului trecut, in Romania erau 3,8 milioane de conexiuni la internet fix in banda larga, in crestere anuala cu 7%, iar dintre acestea aproximativ 3,5 milioane de conexiuni erau instalate persoanelor fizice crestere anuala de 8%), arata datele comunicate luni de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Din totalul de 3,8 milioane de conexiuni, aproximativ 1 milion erau instalate in mediul rural, inregistrand o crestere cu 13% fata de anul 2012, restul de 2,8 milioane fiind instalate in mediul urban, in crestere anuala cu 5%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )