Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, despagubiri de peste 30 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, despagubiri de peste 30 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit in 2013 despagubiri de 30,3 milioane lei, cu 2,9% mai mari decat nivelul de 29,4 milioane lei din 2012), dintre care 27,2 milioane lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu, citat de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane de lei, in urcare cu 2,9% fata de 2012, din care 27,2 milioane de lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu.

Sorin Greceanu, Fondul de Protectie a Victimelor Strazii: Sunt situatii in care pentru un decedat vin 2-3-10 rude care cer daune morale de milioane de euro

1069 de romani au solicitat anul trecut Fondului de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) despagubiri pentru vatamari corporale sau deces, iar dintre acestia 577 au fost despagubiti, a declarat sambata Sorin Greceanu, directorul general al FPVS. Spre comparatie, in 2012 doar 598 de romani au cerut astfel de despagubiri, iar dintre acestia 460 au fost despagubiti. Care este explicatia? Sunt persoane cu care nu ne putem intelege, situatii in care pentru o persoana decedata vin 2-3-10 rude care cer daune morale in valoare de milioane de euro si daca nu sunt rezonabili cazul se duce in instantele judecatoresti.

Proiect de peste 3 milioane lei pentru mediul de afaceri

Ministerul Economiei - Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism DIMMMAT) - Directia Politici pentru Mediul de Afaceri DPMA) a finalizat un proiect de peste 3 milioane lei, finantat in majoritate din fonduri europene si dedicat simplificarii barierelor administrative asupra mediului de afaceri, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

Investitie de peste 30.000 euro in noua florarie FlorideLux Cluj

Grupul FlorideLux a deschis a doua franciza offline din Romania, la Cluj, dupa o investitie de peste 30. 000 euro si tinteste o cota de piata de 40% pe piata clujeana de floristica.

Mii de infractiuni constatate de politisti inainte de Paste. Sanctiunile aplicate se ridica la 30 de milioane de lei

Peste 1. 000 de infractiuni de evaziune fiscala, peste 3. 300 de alte genuri de infractiuni, aproape 140. 000 de sanctiuni contraventionale si bunuri confiscate sau indisponibilizate, in valoare de peste 12. 000 de lei. Acesta este bilantul actiunilor declansate pe 1 aprilie de Politia Romana. Scopul actiunilor a fost combaterea faptelor antisociale premergator Sarbatorilor de Pasti.

Bratarile electronice, ceasurile inteligente si diversele obiecte computerizate isi vor gasi peste 19 milioane de clienti anul acesta - studiu

Categoria de produse denumita wearables, mini-computere la purtator stil smartwatch sau Google Glass ar putea ajunge sa-si gaseasca 110 milioane clienti pe an spre finalul deceniului, arata un studiu IDC. Suntem departe de acel moment insa, anul trecut vanzarile fiind de circa 6 milioane unitati cu estimari in jurul a 19 milioane pentru anul in curs. Totusi, un moment interesant va fi pe 15 aprilie cand Google pune in vanzare pentru o zi ochelarii Glass, putand sa se inscrie numai cei cu rezidenta in SUA,.

Hewlett-Packard va plati peste 100 milioane dolari pentru a inchide un dosar de coruptie cu ramificatii in Polonia, Rusia si Mexic

Compania de IT Hewlett-Packard a ajuns la o intelegere cu autoritatile SUA si va plati in total 108 milioane dolari pentru a se inchide dosarul in care s-a dovedit ca sefi ai companiei au dat mita unor oficiali guvernamentali din Polonia, Rusia si Mexic pentru a obtine contracte in aceste tari, scrie The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )