Libnet.ro
UNICEF

14:00

Proiect de peste 3 milioane lei pentru mediul de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiect de peste 3 milioane lei pentru mediul de afaceri

Ministerul Economiei - Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism DIMMMAT) - Directia Politici pentru Mediul de Afaceri DPMA) a finalizat un proiect de peste 3 milioane lei, finantat in majoritate din fonduri europene si dedicat simplificarii barierelor administrative asupra mediului de afaceri, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Prejudiciu de peste 4 milioane lei in comertul cu produse din carne

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat o firma cu sediul in Botosani care a cauzat bugetului statului un prejudiciu de peste 4 milioane lei, reprezentand taxa pe valoare adaugata 2,4 milioane lei) si impozit pe profit 1,6 milioane lei), prin inregistrarea in evidentele contabile a unor tranzanctii fictive, fara corespondenta cu realitatea, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Hewlett-Packard va plati peste 100 milioane dolari pentru a inchide un dosar de coruptie cu ramificatii in Polonia, Rusia si Mexic

Compania de IT Hewlett-Packard a ajuns la o intelegere cu autoritatile SUA si va plati in total 108 milioane dolari pentru a se inchide dosarul in care s-a dovedit ca sefi ai companiei au dat mita unor oficiali guvernamentali din Polonia, Rusia si Mexic pentru a obtine contracte in aceste tari, scrie The Guardian.

Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca 63 milioane de lei pentru flori, arbusti si irigarea parcurilor pe care le administreaza

Primaria Capitalei prin Administratia Lacuri Parcuri si Agrement vrea sa achizitioneze arbusti si flori in valoare de 27 milioane lei fara TVA pentru urmatoarele 12 luni si sa incheie un contract cadru de circa 36 milioane lei fara TVA pentru reparatii, extindere si mentenanta sisteme de irigatii, potrivit unor anunturi de intentie publicate pe site-ul de licitatii publice.

25 milioane de lei pentru proiecte de dezvoltare a judetului Gorj

Guvernul a alocat, pentru anul 2014, suma de 25 milioane de lei pentru finantarea a 90 de obiective de investitii din judetul Gorj, din care 50 de lucrari sunt incepute in anii anteriori.

16 milioane de lei pentru reparatii si igienizari in scoli

Cea mai mare investitie, de 3,5 milioane de lei va fi la fostul Grup Scolar de Alimentatie Publica. Cladirea are nevoie de reparatii capital dupa ce a fost vandalizata de hoti.

Finantele au atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 75 milioane lei din piata bancara, in plus fata de licitatia de obligatiuni de ieri, cand MFP a atras 500 milioane lei, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,59 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7 milioane lei 1,56 milioane euro).

SIF Moldova, profit de 135,8 milioane lei in primul trimestru

Societatea de Investitii Financiare Moldova SIF2) a incheiat primul trimestru cu un profit de 135,8 milioane lei, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Clujul va avea primul centru de cercetare in medicina avansata din tara si medicina translationala. Investitia: peste 37 de milioane de lei

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca va infiinta, cu fonduri europene, primul Centru de Cercetare in Medicina Avansata si Medicina Translationala din Romania. Acesta se va numi MedFuture si se va construi printr-un proiect cu finantare europeana de peste 37 de milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )