Libnet.ro
UNICEF

14:00

Finantele au atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 75 milioane lei din piata bancara, in plus fata de licitatia de obligatiuni de ieri, cand MFP a atras 500 milioane lei, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,59 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7 milioane lei 1,56 milioane euro).

Brasovenii de la Libris au vandut carti de 2,75 milioane de euro anul trecut

Compania brasoveana Libris SRL, specializata in comercializarea de carte si muzica, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 12,25 milioane de lei aproximativ 2,75 milioane de euro), in urcare cu 36% fata de anul anterior, in principal in urma avansului luat de vanzarile online, unde cresterea a fost de peste 50%.

Romcab va livra produse de 75 milioane euro unei firme austriece

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB), detinut de omul de afaceri Zoltan Prosszer, va livra produse in valoare de aproximativ 75 milioane euro in perioada 2014-2016 companiei austriece Meinhart Kabel Osterreich.

Prejudiciu de peste 4 milioane lei in comertul cu produse din carne

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat o firma cu sediul in Botosani care a cauzat bugetului statului un prejudiciu de peste 4 milioane lei, reprezentand taxa pe valoare adaugata 2,4 milioane lei) si impozit pe profit 1,6 milioane lei), prin inregistrarea in evidentele contabile a unor tranzanctii fictive, fara corespondenta cu realitatea, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

SIF Moldova, profit de 135,8 milioane lei in primul trimestru

Societatea de Investitii Financiare Moldova SIF2) a incheiat primul trimestru cu un profit de 135,8 milioane lei, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Proiect de peste 3 milioane lei pentru mediul de afaceri

Ministerul Economiei - Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism DIMMMAT) - Directia Politici pentru Mediul de Afaceri DPMA) a finalizat un proiect de peste 3 milioane lei, finantat in majoritate din fonduri europene si dedicat simplificarii barierelor administrative asupra mediului de afaceri, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

SIF Moldova a facut profit de 120 mil. lei din vanzari de actiuni Erste

SIF Moldova a incheiat primul trimestru cu un profit de 135,8 milioane lei, dupa ce in martie a consemnat un profit de 120 milioane lei, vanzand majoritatea titlurilor detinute la Erste si a cumparat pachete reprezentand aproape cate 5% din actiunile.

Amenzi de 3,76 milioane euro pe piata de gambling

Consiliul Concurentei CC) a aplicat, anul trecut, amenzi de 16,85 milioane lei 3,76 milioane euro) pe piata jocurilor de noroc, fiind sanctionate Compania Nationala Loteria Romana CNLR) si alte trei companii, potrivit Raportului de activitate al CC pe anul 2013.

APIA ofera ajutor specific de aproape 133 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) efectueaza, astazi, plata aferenta ajutorului specific acordat producatorilor de lapte and si carne de vita din zonele defavorizate, pentru anul de cerere 2013.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )